Categorii Știri

Horoscop 3 noiembrie 2017. Racii trebuie să iasă mai mult în lume

Horoscop 3 noiembrie 2017. Previziuni pentru 03.11.2017! Racii trebuie sa iasă mai mult în lume, să socializeze, să se bucure de tot ce au în jur.

Berbec

Daca ai avut o zi dificila la serviciu, lasa toate grijile la usa, nu le trage dupa tine si acasa! Nu merita cei dragi supararile tale, stresul tau de peste zi, frustrarile acumulate, ci acasa trebuie sa fii alt om, deschis, vesel, optimist, pentru ca cei dragi merita tot ce-i mai frumos. Chiar daca esti pe cale sa explodezi de la nimic, abandoneaza acest gand, opreste-ti nervii in fasa, si ai sa vezi ca atmosfera din jurul tau se va ameliora vizibil. Cineva trebuie sa se abtina cand apar motive de enervare, si de data aceasta tu esti acela. Mai intelept, mai lucid, mai tolerant, taci la momentul potrivit, si astfel nu lasi furtuna sa se instaleze in preajma ta.

Taur 

Chiar daca pe moment ai impresia ca esti singur pe drumul tau catre un succes, asteapta! Vor aparea si companionii, pentru ca unora le lipseste increderea si vor sa vada, mai intai, ce faci tu si abia dupa ce se vad deja primele semne bune, se vor alatura demersului tau. Se poate spune ca esti deschizator de drumuri si e normal sa fie dificil sa vaslesti de unul singur, dar mergi mai departe si castiga-le increderea celor din jur, care deocamdata privesc de pe margine. Sigur ca nu-ti convine ca ceilalti sa ti se alature dupa ce greul a fost deja doborat, dar esti un exemplu care va castiga respect, admiratie si discipoli care te vor urma.

Gemeni

Esti nevoit sa iti iei ramas bun de la un loc sau o stare de lucruri de care te-ai atasat si ti-e foarte greu sa spui adio. Inca te mai tii cu dintii de acel lucru, inca mai tragi de el, cu speranta ca nu vei fi nevoit sa-l abandonezi total, dar totusi e un sacrificiu obligatoriu. Nu poti trece mai departe spre scopurile tale inalte cat timp te cramponezi de un nivel care iti inspira un anume confort, dar e doar obisnuinta! Fii pregatit sa abandonezi aici balastul de care nu mai ai nevoie, pentru ca el e cel care nu te lasa sa te inalti spre un alt nivel, mult mai bun. Din teama de schimbare, prefera si te multumesti cu ceea ce ai sau stii deja, dar unde e spiritul tau de aventurier care accepta provocarea?

Rac

Lumea larga este locul tuturor posibilitatilor, ca atare iesi afara, mergi in spatii cat mai pestrite si mai aglomerate, pentru ca de acolo pot aparea azi cele mai interesante vesti. Dai dovada de o dorinta cu totul aparte de a socializa, de a colabora, de a te alatura unor grupuri cat mai mari de persoane, acceptand ca oamenii sunt diferiti, dar chiar si atat de diferiti cum sunt, pot coopera de minune daca au un scop comun. Te alaturi deci de un astfel de grup in care joci si tu un rol important. Nu esti doar un pion pe masa de sah, nu esti figurant in aceasta aglomeratie, ci un membru de baza; fiecare va apreciati unii pe altii, pentru ca fiecare are functia sa bine stabilita si aveti nevoie unii de altii!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Acest articol a fost actualizat la: 2017-11-02T23:13:05+02:00 23:13

Pagina: 1 2

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More