Connect with us

Știri

Horoscop 30 ianuarie 2016

Horoscop 30 ianuarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Berbec

S-a terminat etapa aceasta, deci accepta ideea si nu mai insista sa o resuscitezi, cand vezi cu ochii tai ca ai ajuns la capat. A accepta acest final nu e o infrangere, asa cum ai fi tentat sa spui, ci o mare dovada de intelepciune, pentru ca asa nu mai consumi inutil timp si energie pentru ceva care nu mai are rost sa continue, indiferent in fata carui final esti – un final de relatie, de job, de proiect, de vacanta – de azi schimbi macazul si pornesti altceva, dar fara a te tot intoarce la ce a fost inainte. Inchizi un capitol dintr-o serie lunga de capitole, dar de acum merita sa te concentrezi la ce urmeaza, nu la ce a fost!

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Taur

Privesti spre etapele urmatoare ale unui proiect cu un fel de inocenta, ca un copil care habar n-are ce urmeaza, dar arde de nerabdare sa ajunga la finalul povestii. E buna aceasta atitudine, pentru ca te ajuta sa continui ceva aflat inca pe parcurs, fara sa-ti pierzi entuziasmul si interesul. Pedalezi mai departe cu energie maxima, ca sa ajungi mai repede la capat, si fiecare nou episod care se adauga la povestea ta, te stimuleaza din ce in ce mai mult. E ca atunci cand citesti un roman palpitant si finalul unui capitol te trimite deja la urmatorul si tot asa, mai departe, pana termini cartea pe nerasuflate.

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Gemeni

Nimic nu dureaza vesnic, iar proiectul la care ti-ai adus contributia in ultima perioada ajunge la final. Nu are rost sa mai tragi de timp, de vreme ce acest plan nu mai are nimic de oferit, deci ia-ti ramas bun cu lectia invatata din tot ce ai construit pana acum. Nu e renuntare, pentru ca poti prelua rezultatele tocmai atinse pentru a le folosi la etapa urmatoare a unui proiect si mai important, dar ceea ce ti se cere tie acum e sa pui punct. E timpul sa schimbi macazul, sa o iei spre altceva, sa-ti iei ramas bun de la ceea ce ai facut inainte, acceptand rezultatele la care ai ajuns. De maine pornesti spre altceva.

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Rac

Ai mereu de invatat din experientele nefaste, deci nu trebuie sa aluneci spre pesimism sau spre severe procese de constiinta doar pentru ca nu ti-a iesit un plan in care ai investit energie. Asculta de la cei care au trecut prin situatii similare pentru a auzi cum s-au descurcat ei in momentele critice si urmandu-le exemplul. Ai noroc sa primesti un sfat bun de la cineva care a facut aceeasi greseala in trecut si a depasit cu brio momentul, ca atare poti face ce-ti spune ca sa nu duci prea departe o situatie neplacuta. O poti evita ascultandu-l cu luare aminte!

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Leu

Banii de care dispui sau cei care urmeaza sa apara in perioada imediat urmatoare te indeamna sa visezi la bunastare. Te poti baza pe acele venituri, esti sigur ca vor ajunge la tine mai devreme sau mai tarziu si faci tot felul de planuri. Desi te-ai fript de multe ori din cauza planurilor care nu ajung la indeplinire, acum esti atat de sigur ca acestea au sorti de izbanda, incat nimeni nu te poate opri sa visezi frumos. Probabil primesti o garantie extrem de convingatoare ca acei bani sunt in drum spre tine, de aceea ai curajul de a-i planifica totul deja pe caprarii.

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Fecioara

Esti la mijloc intre doua tabere adverse care se razboiesc cu ton agresiv, incercand, fiecare, sa-si impuna autoritatea in felul propriu. Tu nu stii ce sa faci: sa tii partea vreuneia din ele sau sa ramai impartial pana cand se va clarifica invingatorul. Parca nu ai avea incredere in niciunul si esti ca intre ciocan si nicovala, adeseori primind atacuri de ambele parti. Vina ta e ca te-ai bagat intre ei sperand ca un arbitru va face pace, dar nu devii decat calul lor de bataie, fara motiv. Retrage-te cat se mai poate!

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Balanta

Totul vine catre tine la un moment dat, fii sigur de asta, singurul dezavantaj e ca nu se intampla chiar atunci cand ai dori tu. Ti se pune din greu rabdarea la incercare, dar, daca ceva dureaza mai mult decat ai fi sperat tu, nu inseamna ca nu se mai intampla. Ai rabdare, asadar, asteapta momentul acela divin cand visul ti se implineste, dar nu renunta la scopul tau cel mai inalt, oricat ar mai dura. Legea atractiei functioneaza de minune, cheama cu incredere ceea ce vrei sa primesti de la viata, dar nu te opri din mers. Exista un timp pentru toate, deci inclusiv pentru materializarea visului tau, doar ca nu coincide perfect cu propria ta programare.

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Scorpion

Te cramponezi prea mult de hopurile vazute sau nevazute din calea ta, cand ele pot fi trecute cu calm si intelepciune. Nu ai de ce sa-ti faci griji, deci nu te opri din mers din cauza banalelor hopuri, inerente in drumul oricui. Ai si din ele ceva de invatat, totul e sa nu le amplifici mai mult decat e cazul. Primesti de undeva o garantie, o informatie salvatoare sau doar un sentiment de liniste care te ajuta sa mergi mai departe, fara sa-ti mai bati capul cu micile probleme de pe parcurs. Nici nu pot fi evitate, dar nici nu sunt imposibil de trecut, deci nu exagera gravitatea situatiei!

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Sagetator

Te-ai decis sa faci ordine in viata ta si primul pas e sa privesti mult mai sincer relatiile tale cu ceilalti. Ai descoperit ca ai in preajma multi prieteni falsi, oameni care ti se baga pe sub piele apeland la tertipuri incorecte, si bine faci ca vrei sa-i mai cerni! Mergi mai departe in acest proces de eliberare de minciuna, da-i afara din viata ta pe cei care doar profita de bunatatea ta, pentru ca nu ai nevoie de ei. Chiar cu riscul de a ramane doar cu o mana de prieteni alaturi, macar acestia sunt adevarati si te poti baza pe ei la nevoie. Restul sunt simple cunostinte de care te poti lipsi chiar de azi!

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Capricorn

Priveste cu onestitate si detasare situatia in care esti implicat si ai sa vezi ca nu e deloc atat de complicata pe cat ti se pare. Cu cat esti mai linistit si mai obiectiv, cu atat vezi lucrurile in lumina lor cea mai buna. Nu pune suflet ceea ce se petrece sub ochii tai ci treci totul doar prin prisma ratiunii. Discuta permanent, cu luciditate, despre problema care te preocupa, intreaba, informeaza-te, cere sfaturi de la altii, pentru ca nu ti se intampla numai tie. Multi altii au trecut prin astfel de momente si le-au depasit cu bine, ca atare merita sa asculti povete provenite din experienta altora. Ai de invatat!

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Varsator

Ai investit enorm pana aici, deci nu-ti mai face procese de constiinta ca ai fi putut da mai mult, ca s-ar fi putut face altceva, ca se putea si mai bine. Da, intotdeauna e loc de mai bine, iar perfectionistul din tine nu se poate linisti, dar fii sigur ca tot ce ai construit pana in acest punct e maximum din ce puteai da! Multumeste-te cu asta si foloseste nivelul la care ai ajuns ca punct de plecare spre nivelul urmator. Nu fi obsedat de ideea ca se putea si mai bine, ci propune-ti ca ceea ce nu ai atins inca sa devina obiectivul urmatoarei etape din proiectele tale. Data viitoare va fi si mai bine, dar ce ai acum e perfect pentru nivelul acesta!

Horoscop 30 ianuarie 2016 – Pesti

Pornesti cu mult elan o activitate noua care evolueaza foarte bine si foarte repede. Esti foarte prins in aceasta actiune si ai mari asteptari de la ea, pentru ca investesti mari cantitati de energie, de gandire pozitiva, de entuziasm si pasiune, si la asemenea investitie de resurse, e clar ca si roadele se vor arata mult mai repede. Nu te opri din elan, lasa-te impins de acest vant prielnic ce te propulseaza rapid catre etapele urmatoare, si bate fierul cat e cald. Ai pornit cu dreptul si ca atare finalul acestei aventuri va aparea si mai repede decat ti-ai propus, deci insista, vasleste, trage tare!

Horoscop 30 ianuarie 2016 este oferit de Acvaria

Sursa foto: Shutterstock

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top