Connect with us
Horoscop 31 martie 2016

Știri

Horoscop 31 martie 2016

Horoscop 31 martie 2016! Iata ce iti rezerva astrele!

Horoscop 31 martie 2016 – Berbec

Joci un rol important in grupul din care faci parte, fie ca e vorba de echipa de lucru, fie de prietenii tai. Lumea iti apreciaza sfaturile si compania, pentru ca esti o sursa de energie pozitiva pentru ei. Stiu ca intotdeauna se pot baza pe ajutorul tau, pentru ca tu vezi lucrurile dintr-un alt unghi decat ei, deci le poti fi de folos cand ei se simt blocati in ceata. Au darul de a-i invata pe altii ce sa faca, de parca tu ai fi o enciclopedie ampla de solutii si raspunsuri, la care se poate apela usor. O faci cu sinceritate si neconditionat doar pentru ca tu detii solutia pentru ei: de ce ai tine-o doar pentru tine?

Horoscop 31 martie 2016 – Taur

Ai putea fi invitat la o plimbare, la o cafea, la o petrecere chiar si pe moment esti tentat sa refuzi, dar gandeste-te mai bine inainte. Profita de orice prilej de socializare, pentru ca fiecare om cu care intri in contact are ceva sa-ti transmita. Parerile venite de le ceilalti sunt complet diferite de ale tale, deci poti afla o multime de lucruri noi, potrivite din cu totul alta perspectiva decat privesti tu. Chiar ai nevoie de aceasta iesire din cotidian, departe de stresul de la serviciu sau nemultumirile de acasa, de parca intr-un alt mediu iti incarci cel mai bine bateriile.

Horoscop 31 martie 2016 – Gemeni

Ridica-te pentru libertatea ta, nu accepta la nesfarsit o postura de subaltern, de slujitor in beneficiul altuia! Ai si tu drepturile tale, deci nu are rost sa continui sa muncesti mereu pentru altul. Ca e vorba de o activitate profesionala care te tine mereu smerit in fata unui superior agresiv sau simti ca toate greutatile familiei cad numai pe umerii tai, a venit vremea sa spui stop! Asuma-ti rolul atat cat e normal pentru puterile tale si pentru rolul pe care il joci in acel loc, dar nu lua mai mult decat poti duce. Paseaza si altora, distribuie sarcinile celor care stau degeaba si mai si refuza ce e deja prea mult!

Horoscop 31 martie 2016 – Rac

Esti blocat intr-o situatie nu tocmai placuta si te cuprinde tristetea, pesimismul, neputinta. Nu te grabi sa actionezi acum, sub imperiul acestor emotii negative, ci asteapta sa se mai clarifice orizontul. Dupa ce trece starea aceasta negativa, vei gandi la rece, pentru ca acum esti mult prea afectat emotional ca sa intelegi situatia corect. Dupa ce te vei linisti, dupa ce vei respira din nou liber, vei incepe sa descoperi si solutii, si oameni de la care poti cere ajutor si cai noi de evolutie, dar acum, cu nodul in gat, e greu de crezut ca le poti observa. E timpul sa ierti, sa uiti si sa astepti vremuri mai bune fara sa actionezi.

Horoscop 31 martie 2016 – Leu

Distreaza-te, bucura-te de o zi relaxanta ca cea de azi si cauta compania altor persoane la fel de vesele si bine dispuse ca si tine. Poate fi ziua perfecta pentru o escapada sau pentru o petrecere ad-hoc. Te vei cobori un pic la nivelul copiilor tai, de parca ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joaca si vrei sa uiti de problemele specifice varstei tale. Merita sa profiti de atmosfera optimista a acestei zile ca sa redescoperi lucruri marunte si frumoase ale vietii, de care nu ai avut timp pana acum: muzica, plimbari, lectura, joc.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top