Connect with us
Horoscop 4 aprilie 2016

Știri

Horoscop 4 aprilie 2016

Horoscop 4 aprilie 2016! Iata ce iti rezerva astrele!

Horoscop 4 aprilie 2016 – Berbec

Nu stii unde sa mergi, pentru ca ai avea la dispozitie doua destinatii la fel de tentante. E greu sa ajungi si intr-o parte si-n alta in aceeasi zi, desi vei incerca, pentru ca, daca trebuie sa renunti la una din ele, vei ramane mereu cu gandul la aceasta, intrebandu-te daca nu ar fi fost mai buna. Nu fugi dupa doi iepuri in acelasi timp, pentru ca stii ca s-ar putea sa nu prinzi nici unul, ca atare cantareste atent care dintre cele doua cai ti se potriveste si alege-o pe aceea!

Horoscop 4 aprilie 2016 – Taur

Lasi o impresie buna, de profesionist bine pregatit, incat intri in vizorul celor mai interesante evenimente. Se aud vesti dintre cele mai bune cu privire la cariera ta, ceva ce poate avea implicatii de perspectiva. Ori te apropii de rezultatul final al unui proiect la care ai muncit din greu multa vreme, ori ai sansa de a mai urca o treapta mai sus in ierarhie, iar succesul se poate calcula si intr-un venit mai bun.

Horoscop 4 aprilie 2016 – Gemeni

Nu calcula prea mult bugetul de care dispui, pentru ca nu vei fi multumit de rezultat. Trebuie sa incepi sa mai iei unele masuri cu privire la banii personali, pentru ca s-au cam imputinat rezervele in timp ce lista de datorii tot creste. Nu te lasa impresionat de cei care se plang intruna din cauza saraciei si a lipsurilor, pentru ca te pot influenta negativ si vei incepe sa vezi in jur doar pericole, crize si alte motive de deceptie.

Horoscop 4 aprilie 2016 – Rac

Daca vezi ca planurile facute pentru azi nu inainteaza orice ai face, nu insista. Schimba imediat macazul spre o alta activitate, care ar putea avea rezultate mult mai bune. Te simti blocat intr-un punct mort din care nimic nu se mai urneste, dar, decat sa pierzi vremea cautand explicatii, mai bine ai renunta, deocamdata, la tot, si te-ai apleca asupra altor proiecte de care nu ai avut timp inainte. Cand o usa ti se tranteste in nas, undeva, sigur se deschide o fereastra in alta parte si trebuie sa profiti imediat de alternativele pe care le ai la dispozitie.

Horoscop 4 aprilie 2016 – Leu

Esti un pic cam agitat si ai tendinta de a-i irita si pe altii cu modul tau ceva mai agresiv de comunicare. Poarta-te cu manusi cu cineva din preajma ta care e ca un butoi cu pulbere si abia asteapta cea mai mica scanteie de scandal ca sa sara in aer. Tu poti deveni azi scanteia care-l face sa explodeze, dar si stimulentul de care avea nevoie pentru a iesi dintr-o pasa proasta. In loc sa-l enervezi si sa-l faci sa sara la cearta, l-ai putea stimula sa-si canalizeze energia in exces spre o activitate cu adevarat benefica si lui si tie deopotriva.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top