Connect with us
Horoscop 4 martie 2016

Știri

Horoscop 4 martie 2016

Horoscop 4 martie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 4 martie 2016 – Berbec

Nu te grabi, mergi lent catre scopurile tale, pentru ca mai ai inca de mers pana acolo unde ti-ai propus. Primesti suficiente garantii ca esti pe drumul cel bun si merita sa continui, oricat va mai dura pana ajungi acolo unde visezi. Daca mai atragi de partea ta si alte persoane cu interese similare si v-ati uni fortele in acelasi sens, roadele ar fi excelente. Ai rabdare, pentru ca vei fi mai mult decat multumit de ceea ce te asteapta la capat, doar ca mai ai inca de muncit pana acolo!

Horoscop 4 martie 2016 – Taur

Trebuie sa ceri informatii si din alte surse, in afara de cea pe care o ai azi la dispozitie, pentru ca ai putea fi indus in eroare de o persoana care inspira incredere, la prima vedere, dar daca te iei dupa sfaturile sale, te vei trezi in fata unui impas. Poate stie el ceva, dar nu suficient de multe pentru ceea ce ai avea tu nevoie, ca atare incearca sa afli ce e mai bine pentru tine si de la altii. Poate intentiile sale nu sunt negative, ci el chiar crede ca le stie pe toate, dar ii poti demonstra ca se inseala si ca ii inseala si pe altii cu nestiinta sa.

Horoscop 4 martie 2016 – Gemeni

Banii au un scop pozitiv astazi: acela de a oferi o bucurie unui numar mai larg de persoane. Esti darnic, gata de gesturi umanitare sau macar sa faci cinste prietenilor tai cu o ocazie speciala. Nici nu te uiti la bani daca ei sunt cheltuiti cu acest scop, acela de a aduce zambetul pe chipul celor pe care ii ai aproape. Si afacerile merg bine, fiind recompensat din plin pentru eforturile depuse in ultima vreme la un proiect in care ai investit tot ce aveai mai bun in tine. Esti convins ca viata iti ofera triplu decat oferi, de aceea dai cat poti!

Horoscop 4 martie 2016 – Rac

E agitatie mare in jur, parca toata lumea a uitat de politete si diplomatie si ridica tonul la orice fleac. Noroc ca tu te poti detasa cel mai usor de atmosfera tensionata in care te afli, pentru ca ai si alte lucruri la care sa te gandesti. Tu nu pui la suflet nervii colegilor, nici stresul eliberat la serviciu, nici traficul infernal, ci parca ai fi pe alta planeta. Se vede pe chipul tau ca reusesti sa-ti pastrezi calmul si zambetul, fara sa te implici in iuresul nervos din preajma.

Horoscop 4 martie 2016 – Leu

Te afli in compania unor persoane foarte diferite si ori tu trebuie sa devii un fel de arbitru intre taberele formate, ori sa incerci sa colaborezi eficient cu fiecare. Tu esti, la randul tau, cu totul altfel decat acestia, iar diferentele atat de mari de personalitate, de metoda de lucru sau de comunicare si de atitudine in fata unor situatii poate crea si animozitati, pentru ca fiecare o tine pe a lui, dar si un schimb reciproc de idei care poate fi constructiv, la urma urmei

Horoscop 4 martie 2016 – Fecioara

Ai asteptat aceasta zi ca sa faci o mare schimbare de directie in planurile tale. Aveai de multa vreme gandul acesta sa pornesti pe o alta cale (alta profesie, alt loc de munca, alt proiect, alta relatie), dar nu mai venea odata momentul potrivit, dar azi consideri ca e perfect sa-i dai startul! Momentan, nu prea stii incotro mergi, stii doar ca vrei altceva, dar, desi esti nesigur inca pe ceea ce te asteapta la capat, ai convingerea ca ai facut o alegere buna si foarte curand se vor vedea si urmarile! Daca ai decis schimbarea, tine-te de ea pana la capat, nu te opri la primele hopuri, pentru ca vor aparea si acestea!

Horoscop 4 martie 2016 – Balanta

Nu insista sa duci mai departe un plan daca vezi ca toate eforturile tale sunt zadarnice. E bine sa iei o pauza, sa te detasezi de toate si sa nu te mai gandesti la acel proiect ce s-a impotmolit. E semn ca ai consuma inutil timp si energie, fara a ajunge la ce ti-ai propus, ca atare uita de el pentru o vreme. Dupa o perioada de ragaz, s-ar putea sa vezi lucrurile cu totul altfel si sa inceapa sa apara si solutiile, dar acum nimic nu se mai misca. Profita de pauza pentru a te relaxa si a te gandi la altceva; abandoneaza acest plan, dar nu complet, ci doar pentru o perioada! Il vei continua altadata.

Horoscop 4 martie 2016 – Scorpion

Pierzi mult timp pe drumuri azi, transportul public devine motiv de enervare, iar traficul poate fi stresant. Nu te enerva totusi, astfel de momente cand consumi minute pretioase pe drum sunt un motiv bun sa-ti faci ordine in ganduri. In acest timp, in loc sa te certi cu toata lumea si sa aduci acuze la adresa mai marilor tarii, mai bine te-ai indrepta spre gandurile tale cele mai profunde, pentru ca vei gasi o multime de idei noi, de solutii eficace, de variante optime la care nu te-ai gandit inainte. Cand esti blocat in trafic asadar, retrage-te in sinea ta si mediteaza. Asa, nu vei mai vedea niciun motiv de stres in jurul tau, ci dimpotriva, ajungi la destinatie incarcat de o multime de idei noi foarte inspirate. Fara aceste momente de ragaz obligat, nu ai fi descoperit atatea solutii interesante!

Horoscop 4 martie 2016 – Sagetator

Nu ajunge doar sa visezi frumos, la clipa cand vei vedea un anumit scop materializat in fata ta, ci trebuie sa si pui osul la treaba. Numai de energia pe care o investesti in acest proiect depinde si ritmul in care acesta va evolua, deci nu sta asteptand sa cada din senin, pentru ca nimic nu se rezolva de la sine. E o chestiune de efort, de ambitie si vointa, dar mai ai nevoie de o motivatie clara, dare se poate ivi chiar acum la orizont, deci merita sa te apuci de treaba cat mai repede. Bate fierul cat e cald!

Horoscop 4 martie 2016 – Capricorn

Verdictul pe care il primesti azi in urma unui conflict puternic te favorizeaza si e normal sa fii multumit de rezultate. Consideri ca ti s-a facut dreptate si jubilezi in sinea ta si in fata inamicilor care ti-au pus doar bete in roate. A meritat sa ai rabdare, sa lupti cu toate puterile pentru a-ti demonstra nevinovatia si a primi din nou ceea ce ti se cuvine, dar nu te culca totusi pe laurii victoriei. Riposte mai pot veni si de acum inainte din partea celor care tot mai considera ca li se cuvine ceea ce ai obtinut tu pe merit.

Horoscop 4 martie 2016 – Varsator

Este o zi de succes pentru tine, ai toate sansele sa te remarci, sa atragi asupra ta laude si felicitari bine meritate, pentru ca participi la un eveniment care iti provoaca o imensa placere. Cand iti place ceea ce faci, rezultatele nu pot fi decat excelente. O veste buna anuntata candva isi arata, finalmente, latura palpabila si spui ca a meritat sa astepti pana a prins contur atat de bine, de vreme ce roadele sunt dintre cele mai profitabile. Poate si situatia financiara se va clarifica astazi, intrand in posesia unei sume consistente sau macar a unei promisiuni demne de incredere.

Horoscop 4 martie 2016 – Pesti

Nu te simti in largul tau intr-un anturaj vesel, in care altadata erai ca acasa, dar nu si acum. Te macina tot felul de intrebari la care nu gasesti inca solutii, si chiar privesti cu un dram de invidie spre ceilalti care rad si se distreaza. Nu te poti distra alaturi de ei, esti impovarat de probleme pe care totusi le exagerezi, le faci sa para mai mari decat ar merita, tocmai tu, o persoana care de obicei gaseste solutii la orice! Incearca sa te relaxezi si tu un pic, preia de la cei din jur buna dispozitie si cheful de distractie si, macar pentru o zi, nu mai discuta despre ceea ce te doare! Te vei elibera de stres doar daca te integrezi si tu printre cei veseli!

Horoscop 4 martie 2016 este oferit de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top