Connect with us
horoscop 4 noiembrie 2017

Știri

Horoscop 4 noiembrie 2017. Leii au probleme financiare

Horoscop 4 noiembrie 2017. Leii au probleme financiare, în timp ce Capricornii trebuie să intervină salvator în problemele celor din jurul lor.

Berbec

Chiar daca te afli intr-un spatiu in care planeaza unele motive de tristete, incearca sa nu pui la suflet ceea ce auzi. Doar asa vei ramane detasat si neafectat, pentru ca ceilalti abia asteapta o ureche proaspata care sa le asculte problemele si un umar de plans, incat te vor monopoliza imediat. Fii amabil si diplomat si retrage-te delicat din acest mediu, pentru ca tu nu ai nicio vina pentru ceea ce se intampla si nu are rost sa-ti strici ziua, buna dispozitia si echilibrul doar pentru a le face lor pe plac. Chiar daca stii ca ei au nevoie de cineva sa-i asculte si sa-i sustina, azi meriti sa re ocupi mai mult de linistea ta, fara influente din afara.

Taur 

Ai rezerve cu privire la modul in care altcineva a obtinut un mare succes cu care acum se lauda la toata lumea. Poate e un semn de invidie din partea ta sau poate e un presentiment greu de explicat cum ca nu ar fi un succes chiar binemeritat, asa cum vrea el sa arate. Presimti ca a ajuns acolo pe cai nu tocmai corecte si ori te gandesti la un plan de razbunare, ca sa-i demasti adevaratele fapte, ori iti pregatesti in secret revenirea in forta, considerand ca ai fi meritat si tu acelasi succes. Nu fi malitios fara sa ai si dovezi clare ca acesta ar fi vinovat de ceva!

Gemeni

E o placere sa te afli in compania prietenilor, pentru ca ei sunt alaturi de tine cu toata inima si abia asteapta sa te sprijine cu ceea ce le sta lor in putinta. Cere-le ajutorul, nu incerca sa le faci pe toate singur, pentru ca azi chiar ai la cine apela. Exista cel putin o persoana care detine solutia la problema care te framanta, dar asteapta doar sa-l soliciti. Nu va interveni fara acceptul tau, deci e bine sa recunosti ca nu stii ce e de facut intr-o anumita situatie pe care el o considera floare la ureche.

Rac

Profita de week-end pentru a-ti incarca si tu bateriile. Nu-ti propune nimic dificil pentru azi, ia o pauza din tot ce faceai si nu te mai gandi la nimic. Permite-ti somn de voie, multa odihna, activitati sedentare prin jurul casei, pentru ca stai cam prost la capitolul energie. Iti lipseste cheful, vlaga, entuziasmul, si, chiar daca te-ai apleca asupra vreunui plan potrivit finalului de saptamana, vei vedea ca nimic nu-ti iese bine. Nici pe ceilalti nu te poti baza, pentru ca dai peste persoane la fel de lipsite de energie, ca si tine!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top