Categorii Știri

Horoscop 4 septembrie 2016. Gemenii viseaza cu ochii deschisi

Sagetator

A iubi inseamna si a ierta, ca atare mai trece si tu cu vederea ceea ce nu-i convine la partenerul tau. Nu are rost sa va priviti unul pe altul ca si cum v-ati reprosa cine stie ce greseli, pentru ca mai apar si momente sensibile in orice poveste de dragoste. Vei vedea ca motivul care v-a suparat pe voi doi e de-a dreptul banal si, candva, privind inapoi, veti rade de naivitatea de care ati dat dovada. Totul e sa nu lasi orgoliile sa ia decizii aici, ci adu-ti aminte ca iubirea cere si toleranta, si acceptare, si supunere, si tacere uneori. Apeleaza la ele cu incredere si momentul fragil din cuplu trece repede

Capricorn

Iei o decizie definitiva care arata cat de ferm poti fi atunci cand ai un scop de atins. Nimeni nu te poate opri din alegerea facuta si bine faci, pentru ca sensul cel nou spre care esti gata sa pornesti de acum, se va dovedi a fi benefic pentru tine. E nevoie de curaj, asa e, dar esti convins ca ceea ce te asteapta la capatul acestui nou drum e potrivit asteptarilor tale. E timpul deci sa spui adio unei etape care se incheie acum in urma ta, sa inchizi acel capitol cu lectiile invatate si concluziile trase, si apoi sa inceapa un alt episod, mult mai animat si mai plin de actiune, si care te va implini. Esti gata sa spui stop si, apoi, cu alt tonus, start!

Varsator

Ai relatii prietenoase cu oricine, se resimte o buna intelegere in toate incercarile tale de a intra in discutie cu oricine. Parca lumea e mai calma, mai zambitoare acum, ca te miri si tu ca planeaza asemenea armonie in jurul tau. Tu esti responsabil de aceasta atmosfera placuta, pentru ca ai o vorba buna pentru oricine, ai o gluma adecvata in orice imprejurare, legi usor conversatii despre orice subiect, deci esti un prieten si un tovaras placut pentru cei care iti tin companie, profita de asemenea atmosfera tihnita pentru a face lumina in eventuale relatii ajunse in impas. Orice neintelegere minora se poate rezolva repede!

Pesti

Felul in care te judeca unii are efecte nefaste asupra starii tale generale, de parca ai simti sagetile lor ca pe niste atacuri psihice asupra persoanei tale. Nu te mai gandi la ce spune lumea, care oricum va fi nedreapta, ci vezi-ti de drumul tau. Cat timp tu esti convins ca ceea ce faci e corect, benefic, si nu creeaza nimanui vreun prejudiciu, inseamna ca esti pe drumul cel bun. Unii arunca etichete si vini injuste asupra altora, iar tu poti intra in colimatorul lor fara sa meriti asta, dar incearca sa nu tii cont de ce auzi in jurul tau despre tine. Teama ca te-ar putea afecta cumva face mai mult rau decat efectele criticilor lor asupra ta!

Horoscop 4 septembrie 2016 oferit de Acvaria.

Pagina: 1 2 3

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More