Connect with us
Horoscop 5 februarie 2016

Știri

Horoscop 5 februarie 2016

Horoscop 5 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 5 februarie 2016 – Berbec

A o lua de la capat, uneori, e cel mai bun lucru care ti se poate intampla. Azi ai ocazia sa te intorci inapoi de unde ai plecat si sa iei startul din nou. Da, faci acelasi lucru, dar a doua oara va iesi de minune. Nu te teme sa desiri tot ce ai tricotat pana acum ca sa refaci tesatura de la zero, pentru ca a merge mai departe dupa un model gresit sau dupa o dimensiune nepotrivita, ar insemna sa consumi timpul si energia inutil. Intoarce-te de la punctul de start, revezi toate conditiile impuse si mai porneste odata, cu incredere si mai ales cu convingerea ca acum stii mai bine ce e de facut.

Horoscop 5 februarie 2016 – Taur

Ti se citeste pe chip o fericire, o stare de calm, o serenitate ce are la baza un puternic sentiment de siguranta. Ai impresia ca toate merg asa cum trebuie, ca toate sunt la locul potrivit, ca mergi pe teren solid, si resimti aceasta stare generala de bine ca pe un dar divin, ca pe un bonus de la Univers care iti transmit astfel ca esti iubit, ocrotit, in siguranta, si niciodata nu esti singur. Daca te incarci de aceasta superba emotie pozitiva, vei reusi mai apoi sa o transmiti si tu altora prin gesturi, vorbe si sentimente, pentru ca… dar din dar se face rai! Ofera, daruieste, iubeste, zambeste, incalzeste si tu alte suflete!

Horoscop 5 februarie 2016 – Gemeni

Mama e cel mai important om din viata ta in acest moment, si relatia cu ea iti cere cea mai mare atentie. Ori ea are nevoie de prezenta ta mai mult ca oricand, pentru ca tu detii solutia la una din problemele care o macina, ori tu ceri mai mult alinarea ei, compania ei, ocrotirea ei, pe care nimeni altcineva nu ti le poate da in acest fel. Daca mama nu e pe aproape, vei putea primi aceleasi emotii intense din partea unei persoane pe care o admiri si o respecti si care se poarta cu tine de parca ti-ar fi cu adevarat parinte. E minunat sa te simti in siguranta cand cineva este alaturi de tine neconditionat. Daca mama esti tu, joci un rol cheie in viata copilului tau care te priveste ca pe o sfanta.

Horoscop 5 februarie 2016 – Rac

Unii nu te lasa sa te manifesti in voie, te tin inchis ca intr-o colivie si nu-ti ofera nicio libertate de actiune, de miscare, de decizie. Nu accepta aceasta atitudine, nu-i lasa sa te trateze ca pe un sclav care are doar obligatii si nici un drept, deci trebuie sa faci ceva ca sa schimbi situatia. Vezi ce pretentii au ei de la tine si incearca sa le oferi cate ceva din asteptarile lor, dar ridica-te si tu cu mai mult tupeu pentru ceea ce consideri ca ti se cuvine. Nu tolera sa fii inhamat la caruta si sa tragi, cand ai si tu dorintele tale. Cere cu mai mult curaj ceea ce doresti, nu sta in banca ta, cuminte si umil, doar pentru ca altii spun nu la ceea ce ceri.

Horoscop 5 februarie 2016 – Leu

Stai si cantareste atent ce detii si ce trebuie sa investesti in ceea ce ai de facut, ca sa descoperi ca ai la purtator toate resursele necesare pentru un succes deplin. Lasa fricile deoparte, nu-l mai lua pe nu in brate, pentru ca totul e posibil. Fa totul cumpatat, cu cap, rational, moderat, nu investi prea mult, dar nici prea putin, pentru ca ti se cere o actiune moderata, cumpatata, in care sa dai dovada de simtul masurii si al echilibrului. Nici nu trebuie sa spui ca e simplu, dar nici ca e imposibil, ci sa analizezi situatia cu detasare ca sa descoperi ce anume poti oferi din ce se asteapta de la tine. Ar fi pacat sa nu te implici din frica de esec, dar nici sa dai vina pe altii, daca vezi ca nu-ti iese chiar asa cum doreai. Fa totul cu moderatie: nici prea-prea, nici foarte-foarte!

Horoscop 5 februarie 2016 – Fecioara

Nu te simti bine in medii foarte aglomerate, foarte pestrite, pentru ca nu stai prea bine la capitolul comunicare. Esti un pic deprimat sau trist si nu te poti adapta mediului in care te afli. Ceilalti nici nu observa ca se intampla ceva cu tine si tu poate tocmai asta ai fi dorit: sa fii luat in seama, intrebat ce e cu tine, or anturajul strain in care te afli nu da semne de prea multa compasiune. Ai prefera sa stai singur cu gandurile tale, dar nu face asta: nu de izolare sau de liniste ai tu nevoie acum, ci exact de agitatia aceasta din jurul tau care nu te lasa sa aluneci pe panta depresiei. Accepta galagia din jur si integreaza-te in acest mediu, chiar daca nu e pe placul tau pe de-a-ntregul. Iti poate ridica moralul!

Horoscop 5 februarie 2016 – Balanta

In mediul tau obisnuit, in care toate pareau asezate pe un teren banal si linistit, apare astazi o situatie neprevazuta care-ti da peste cap tot calmul. E o veste cu efect fulgerator, care cere din partea ta o reactie foarte prompta. Nu ai timp de gandire si nici de actiune, ci trebuie sa fii pe faza pentru a interveni rapid. Te poti trezi cu tot felul de evenimente nedorite: defectiuni ale aparatelor electrocasnice, cum ar fi un scurt circuit, o plata neprevazuta si mare care consuma intr-o clipa banii pusi deoparte cu greu luni de zile, o boala picata din senin cand credeai ca ti-e mai bine, deci cam asa se traduce atmosfera acestei zile: lucruri care cad din senin fara preaviz si care iti strica tie planurile.

Horoscop 5 februarie 2016 – Scorpion

Te simti binecuvantat azi de prezenta unei persoane pe care o admiri enorm, pe care incerci sa o imiti din anumite puncte de vedere si sa-i calci pe urme. Ai sansa de a sta in preajma sa, de a-i simti influenta, de a-i primi indrumarile, si te consideri de-a dreptul norocos pentru acest privilegiu! Ai enorm de invatat de la acest om care iti este superior, pentru ca e un maestru in domeniul in care tu inca acumulezi cunostinte. Ia notite si stai cu urechile palnie la lectiile pe care ti le ofera, poate deloc pe gratis, pentru ca poate fi vorba si de un curs platit, dar esti incantat de tot ce auzi. Inchei ziua cu un sentiment de bogatie intelectuala si spirituala!

Horoscop 5 februarie 2016 – Sagetator

Ai ajuns la capatul unui proiect si poti culege roadele, dar nu te grabi sa tragi tot succesul doar pe turta ta, pentru ca ati lucrat mai multi umar la umar pentru aceasta reusita. A venit vremea sa sarbatoriti impreuna victoria, sa va recunoasteti unii altora contributia, sa va aduceti reciproc felicitari si multumiri. Nu uita cat de important e un multumesc sau un gest de recunostinta pentru ca, hai, admite, nu ai fi ajuns aici de unul singur. Ai fost sustinut, completat, ajutat in permanenta, deci acum poti sa aduci elogii celor care au avut o contributia salvatoare la motivul tau de bucurie!

Horoscop 5 februarie 2016 – Capricorn

Te-ai impotmolit intr-un punct sensibil in proiectul ce parea sa inainteze foarte bine in ultima vreme. Azi stai pe loc ca sa treci in revista etapele parcurse si a gasi pe unde se ascunde hiba. Asuma-ti cu mai mult curaj propriile greseli, pentru ca ai comis pe undeva o eroare care isi arata acum latura negativa. Sta in puterea ta sa treci peste acest hop cu o noua lectie invatata ce te va ajuta ca, altadata, sa rezolvi totul mult mai bine. E normal ca, pe moment, cat timp cauti solutii sa-ti pierzi curajul de a merge mai departe, dar dupa aceea totul va merge ca nou!

Horoscop 5 februarie 2016 – Varsator

Incearca sa fii impartial in judecatile tale de valoare, pentru ca treci printr-o situatie in care chiar nu ai voie sa tii partea nimanui si nici sa ai propriile tale preferinte. Chiar daca inima ta inclina intr-o anumita directie, tine sub control aceasta slabiciune, pentru ca acum trebuie sa ramai surd la influente care ar putea sa te impresioneze cumva. Va trebui sa extragi o concluzie, sa dai un verdict sau o nota clara, fara a tine cont de nimic din ce auzi in jurul tau. Bazeaza-te pe fapte certe, nu pe ceea ce inima iti spune!

Horoscop 5 februarie 2016 – Pesti

Esti pregatit pentru o provocare in plan profesional. Desi nu esti, de felul tau, atat de aventuros, de data aceasta spui da chiar si unei situatii cu un oarecare grad de risc, pentru ca te-ai saturat de rutina. Vrei sa iesi din monotonie, din obisnuinta, ca atare vei spune imediat da noii situatii, chiar daca ai fi dorit sa detii controlul si sa urmezi o strategie foarte bine pusa la punct. Nu ai parte de asemenea organizare riguroasa, ci lucrurile merg un pic haotic, dupa cum bate vantul. Ai rabdare sa se mai aseze apele, sa se mai clarifice situatia, si atunci vei putea incepe sa-ti impui propriile reguli menite sa restaureze ordinea. Deocamdata te lasi dus de val.

Horoscop 5 februarie 2016 este oferit de Acvaria

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top