Connect with us
Horoscop 6 aprilie 2016

Știri

Horoscop 6 aprilie 2016

Horoscop 6 aprilie 2016! Iata ce iti rezerva astrele!

Horoscop 6 aprilie 2016 – Berbec

Ai mare grija la declaratiile de dragoste care ti se fac azi, pentru ca exista riscul sa pici in plasa unui mare mincinos. Se foloseste de atuurile sale fizice, de talentul de a mestesugi cuvinte frumoase, de arsenalul sau irezistibil de seductie pentru a ajunge direct in inima sau… in patul tau, si, daca te prinde intr-un moment vulnerabil, naiv, sensibil, l-ai putea crede, spre nefericirea ta. Spune nu oricarei ispite sentimentale, chiar daca inima ta contine o imensa dorinta de a iubi si a fi iubit, dar ceea ce ti se ofera azi intr-un ambalaj atragator ascunde si ceva periculos pentru suflet!

Horoscop 6 aprilie 2016 – Taur

Ai timp berechet sa stai si sa cantaresti o situatie incurcata. Nu te impinge nimic si nimeni de la spate sa te grabesti sa dai un raspuns imediat, deci ia-ti tot timpul necesar pentru a chibzui si a privi lucrurile din toate directiile posibile, ca abia dupa aceea sa extragi concluzia finala. Cu cat analizezi mai atent, cu atat descoperi mai multe puncte de vedere si esti multumit ca ai avut suficient timp sa verifici totul cu atentie, pentru ca daca ai fi fost presat de termene limita, ai fi luat decizii pripite. Profita de ragazul primit in dar!

Horoscop 6 aprilie 2016 – Gemeni

Privesti cu mult optimism catre etapele viitoare ale unui proiect care evolueaza foarte bine. Ai suficiente motive sa astepti cu interes ce va urma si de aceea ai dori chiar sa mai grabesti un pic lucrurile, daca s-ar putea. Profiti de fiecare stimulent bun care vine de la ceilalti, desi esti permanent constient ca nu ajungi usor acolo unde visezi acum cu ardoare, dar te inarmezi cu ambitie, cu rabdare, atat cat ai, si faci pasi repezi spre tinta care se intrevede undeva la orizont. Esti convins ca e tangibila, dar nu cat ai bate din palme.

Horoscop 6 aprilie 2016 – Rac

Desi esti obosit din cauza unui program arhi-incarcat, esti nevoit sa te concentrezi asupra unei sarcini noi. Pentru ca e pe placul tau, practic te vei dedica ei, pentru ca intotdeauna iti plac noile provocari si spui oricand prezent noutatilor. Mai greu va fi sa te intorci la treburile lasate deoparte pentru a face loc noutatii, dar daca tot s-a ivit ceva atat de incitant, merita sa duci la capat, fara sa te gandesti cate altele asteapta la rand in agenda ta plina. Nu spui nu lucrurilor complet noi, chiar daca nu-ti vezi capul de treburi.

Horoscop 6 aprilie 2016 – Leu

Vestea care soseste azi pe cale oficiala te pune pe ganduri sau te ingrijoreaza un pic, pentru ca nu este informatia pe care o sperai. Pe moment, esti deceptionat, gata sa abandonezi un proiect pentru ca nu apare raspunsul necesar, dar dupa ce vei depasi primul impact negativ, vei descoperi ca tot ai ceva de castigat de pe urma acestei stiri, deci nu trebuie sa o respingi din start. Tot e ceva decat deloc, vei spune, si te vei adapta din mers la noile conditii astfel incat sa poti merge mai departe fara sa strici nimic.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top