Connect with us

Știri

Horoscop 6 martie 2016

Horoscop 6 martie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 6 martie 2016 – Berbec

Nimeresti intr-un mediu foarte placut, in care planeaza armonia si buna intelegere. Mai rar ai parte de asemenea anturaj atat de compatibil cu tine, deci fa tot posibilul sa te integrezi in acest spatiu si sa fii ca si ceilalti: calm, amabil, placut, amuzant! Este exact locul in care te vei relaxa cel mai bine, considera-l o evadare din cotidian, din acele locuri tensionate si triste, deci profita de aceasta ocazie de a te alatura lor. Nici nu credeai ca mai exista oameni atat de relaxati si cu un tonus atat de bun, si, daca te alaturi lor, te molipsesti si tu de buna dispozitie. Alaturi de ei, uiti de orice probleme si redescoperi pacea interioara si exterioara oglindita intr-un zambet cald.

Horoscop 6 martie 2016 – Taur

Te simti obosit, tracasat, impovarat de emotii care nu au ce cauta in inima ta, tocmai de aceea ar fi bine sa iti oferi mai multa atentie si sa incepi sa te si rasfeti un pic. Ofera-ti acel lucru care te bucura pe tine cel mai mult: o carte buna de citit, o seara la spa, o vizita la coafor, o haina noua, orice crezi ca ti-ar putea ridica moralul si aduce din nou zambetul pe buze. Daca stai de buna voie captiv intre grijile si datoriile care te tin blocat, nu ai cum sa-ti recapeti energia, deci de tine depinde sa iei azi taurul de coarne si sa iti permiti un bonus doar pentru sufletul tau. Efectele unui astfel de dar vor fi fantastice, deci rasplateste-te din belsug!

Horoscop 6 martie 2016 – Gemeni

Esti pe drum inca, mai ai cale lunga de parcurs pana ajungi acolo unde ti-ai propus, ca atare nu insista sa sari peste etape sau sa schimbi mersul normal de evolutie. Tu esti doar o pana dusa de curent, ca atare nu ai puterea, deocamdata, sa te opui sau sa alegi alt sens. Esti dus de vant unde vrea si cum vrea el, dar ai incredere ca esti la locul potrivit si acest vant te duce acolo unde trebuie. Nu e momentul nici sa iei atitudine, nici sa trasezi neaparat o anumita directie, ci esti intr-o faza in care chiar e buna pasivitatea aceasta: te lasi in voia curentului fara sa faci nimic, gandind pozitiv ca esti pe calea cea buna spre tinta adecvata tie.

Horoscop 6 martie 2016 – Rac

Norocul poate aparea undeva de unde te astepti mai putin, de aceea ar fi bine sa nu refuzi vreo ocazie care nu-ti inspira incredere, pentru ca exact de acolo sare iepurele. E ca si cum esti gata sa refuzi o intalnire, sa eviti sa treci printr-un anumit loc sau sa dai cu piciorul unei situatii care ar putea avea efecte foarte bune, si daca te lasi pacalit de ispita negativa, iti vei da seama prea tarziu ce ai ratat. Ca atare fii pe faza la tot ce apare bun la orizont, mai ales la acele ocazii fata de care ai mari rezerve!

Horoscop 6 martie 2016 – Leu

Esti de mare ajutor unor persoane aflate intr-o calatorie simbolica spre o destinatie care, deocamdata, le este neclara. Tu esti consilierul lor de nadejde, sursa lor de energie, stimulentul perfect pentru a merge mai departe chiar si cand isi pierd speranta sau curajul. Ei au numai de invatat de la tine, deci ar trebui sa fie recunoscatori pentru ca au ghid sau un insotitor atat de bun ca tine, pentru ca tu ai pentru ei numai sfaturi practice eficiente, deja verificate, bine documentate, le-ai incercat pe tine si au functionat, deci le vorbesti din proprie experienta. Ar face bine sa te asculte!

Horoscop 6 martie 2016 – Fecioara

Cu cat stai si te gandesti mai mult la o problema, cu atat descoperi mai multe motive de ingrijorare. Nu privi totul doar din prisma greutatilor sau probelor prin care treci pentru a depasi acest impas, ci priveste cu luciditate si intelepciune, ca sa vezi ce ai de invatat din asta. Iti faci griji fara motiv, ti se pare mult prea greu pentru nivelul tau actual, dar daca te-ai detasa un pic de asa zisa gravitate a situatiei, ai vedea ca nu e nici grav, nici rau, nici dificil de rezolvat. Daca privesti totul cu teama si cu pesimism, e si normal sa nu vezi in jur decat hopuri, dar daca ai analiza la rece, ca si cum nu ai fi tu implicat, ai descoperi repede cai de iesire.

Horoscop 6 martie 2016 – Balanta

Inainte de a te implica intr-o actiune noua si incitanta, stai un pic si chibzuieste, ca nu cumva sa te arunci intr-o directie incomplet analizata. Poate primesti suficiente semnale din jur care vor contribui la reusita finala, deci trebuie sa stai cu urechile palnie la orice informatie suplimentara de pe parcurs. Asculta deci ce au ceilalti de spus, asculta povestile altora despre situatii similare, asculta de cei care te invata de bine, deoarece toate aceste lectii primite inainte de a lua startul, vor avea un rol important pentru a te duce mai repede spre scopul cel mare. Deschide urechea si inima pentru ca ai multe de aflat!

Horoscop 6 martie 2016 – Scorpion

Joci un rol important intr-un proiect de care depind si altii. Iti dai seama ce responsabilitate imensa porti pe umeri si faci tot ce poti ca sa nu-i dezamagesti. Esti in pozitia de creator, de strateg, de invatator pentru altii, pentru ca lumea presupune ca tu detii deja toate informatiile de a ajunge la succes si te urmeaza intocmai. Da, poate esti cel mai potrivit pentru ceea ce se petrece acum, dar trebuie sa recunosti ca, desi esti in fruntea plutonului, si tu mai inveti inca din mers. Recunosti ca nu le stii sau nu le poti tu chiar pe toate, ci chiar si asa mai ai inca surprize de transformat in experienta!

Horoscop 6 martie 2016 – Sagetator

Tii mult la independenta ta, ca atare azi dai randament numai daca esti lasat sa faci totul pe cont propriu. Te descurci de minune in acele situatii in care poti lua singur decizii, iti poti construi propria strategie, fara a astepta indrumari de la altii. Apar suficiente informatii utile pe care le poti in avantajul tau, iar contactul cu lumea este unul pozitiv, de vreme ce dai mereu exact de oamenii de care ai nevoie. Stii exact la cine sa apelezi si pe ce informatii sa te bazezi astfel incat sa-ti iasa toate perfect pe parcursul zilei.

Horoscop 6 martie 2016 – Capricorn

Viata de familie poate cunoaste azi o schimbare minunata, si trebuie sa te adaptezi din mers, ca sa nu pierzi acel moment superb! Copiii sunt in centrul atentiei, pentru ca ei vor sa stai mai mult cu ei, sa le oferi mai mult, iar atmosfera acesta iti prieste de minune. Pentru unele cupluri, poate fi ziua unei vesti de milioane cu privire la o viitoare venire pe lume a unui copil, in timp ce altele discuta mult mai serios si mai clar despre o posibila casatorie. Daca aceste planuri sunt acum preocuparile tale principale, sunt mari sanse sa primesti vesti excelente in acest sens sau chiar sa faci un pas mare si bun inainte printr-o decizie deosebita sau o initiativa majora! Iubesti si esti iubit asa cum iti doresti!

Horoscop 6 martie 2016 – Varsator

Chiar daca nu vezi intotdeauna rezultatele catre care vaslesti sarguincios, nu-ti pierde increderea, pentru ca te afli in plin proces! Da, poate nu ai ajuns inca acolo unde ti-ai propus, poate mai ai ceva de muncit si de asteptat pana la scopul cel mare, dar primesti suficiente garantii pe parcurs cum ca lucrurile evolueaza asa cum trebuie si esti pe drumul cel bun. Asta conteaza acum cel mai mult, sa fii incurajat, stimulat, motivat sa mergi mai departe, constient ca lucrurile cele mai bune sunt cele care se cladesc lent si greu. Nu mai e mult pana la succes, deci continua tot asa, cu incredere deplina in tinta cea mai inalta!

Horoscop 6 martie 2016 – Pesti

Ai avea multe de spus cuiva din fata ta, dar ceva te opreste sa fii atat de sincer si sa-ti deschizi inima. Ti-e frica sa nu riposteze, sa nu inteleaga gresit, sa nu aiba si el replici carora sa nu stii cum sa le faci fata, dar nu e bine sa-ti tot reprimi parerile. Daca ai ceva de spus, spune, indiferent de reactiile celor carora te adresezi. A tacea, a rata ocazia de a vorbi, a te retrage in banca ta lasand pe altul sa se manifeste, ar fi un semn de slabiciune, poate si de lasitate, or ideile pe care vrei sa le expui merita sa fie cunoscute. Fa un pas in fata si spune ce gandesti, ce simti, ce doresti, nu mai tine in tine!

Horoscop 6 martie 2016 este oferit de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top