Connect with us
Horoscop 8 aprilie 2016

Știri

Horoscop 8 aprilie 2016: Gemenii se intalnesc cu persoane oficiale

Horoscop 8 aprilie 2016. Iata cele mai importante previziunie astrologice pentru aceasta zi.

Previziunile detaliate pentru 8 aprilie 2016: Zodiile Berbec-Leu

Horoscop 8 aprilie 2016 – Berbec

In loc sa stai si sa plangi ca lucrurile au luat o intorsatura nefasta, aduna-ti mai bine fortele si cauta o solutie adecvata. Nu lacrimile sau suspinele sau procesele de constiinta sunt solutia in situatia de fata, ci e nevoie de o reactie matura, echilibrata, potrivita imprejurarilor date, deci actioneaza cumpatat, fara a tinde spre extreme in nicio directie. Nimic nu trebuie sa depaseasca limitele normale, nici prea mult, nici prea putin, ci sa cantaresti atent ce e mai bine sa faci la momentul potrivit.

Horoscop 8 aprilie 2016 – Taur

Te concentrezi foarte serios la o activitate de lunga durata, de care esti constient ca se cladeste lent si greu. Nu pretinzi rezultate imediate, pentru ca stii foarte bine ca e cale lunga pana la succes, dar iti vezi de treaba cu seriozitate. Ceea ce depinde de tine va evolua cu bine spre un nivel de care sa fii mandru, de aceea nu astepti sa-ti faca nimeni treaba, ci pui mana pe unelte ca sa construiesti singur ceea ce vrei sa realizezi. Esti suficient de bine motivat de ceea ce te asteapta la capat si ai si multa rabdare, cladind totul pas cu pas pana la forma finala.

Horoscop saptamanal 4-10 aprilie 2016 . Luna noua in Berbec aduce necazuri

HOROSCOP: Aceste zodii isi schimba viata cu 180 de grade in 2016

Horoscop 8 aprilie 2016 – Gemeni

Intri in legatura cu persoane oficiale, cu reprezentanti ai institutiilor statului, de la care astepti un document, o aprobare sau o solutionare a unei chestiuni care depinde numai de ei. Te rogi sa-i gasesti in toane bune, pentru ca nu ai tolera ideea sa mai vii si maine. Birocratia e cel mai mare inamic al planurilor tale, caci, peste tot unde te-ai duce, esti nevoit sa astepti, sa te ploconesti, sa ceri smerit ceea ce ai nevoie, si cum alta solutie nu ai, trebuie sa joci cum ti se canta, altfel nu ti se rezolva doleanta.

Horoscop 8 aprilie 2016 – Rac

Cei indrazneti si entuziasti te imping de la spate sa continui ce ai inceput, ba chiar sa extinzi si mai mult aria actiunilor, in timp ce altii, mai conservatori din fire, iti pun bete in roate si incearca ca iti taie tot avantul cu predictii sumbre. Tu decizi daca merita sau nu sa investesti energie in sensul care ti se deschide in fata, fara sa lasi pe altii sa intervina in treburile tale. Tu apreciezi cel mai corect rezultatele eforturilor depuse si, daca vei ajunge la concluzia ca e un consum inutil de timp si energie, te vei opri. Dar deocamdata mergi mai departe, sa vezi ce iese!

Horoscop 8 aprilie 2016 – Leu

De nu se stie unde, vine o veste excelenta care te face fericit. Poate e o sansa rara de a te remarca sau de a-ti implini un vis, doar pentru ca prinzi un val favorabil care te propulseaza direct la tinta propusa. Nici tie nu-ti vine a crede cat de norocos poti fi pentru ca da, e o chestiune de noroc sa ajungi in varf. Altadata, ai fi muncit mai mult pentru acelasi rezultat, dar azi te afli sub o aripa protectoare si in niste auspicii astrale atat de bune, incat chiar si cele mai grele scopuri devin posibile. Nu da cu piciorul la ocaziile care se ivesc!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top