Connect with us
horoscop 8 februarie 2016

Știri

Horoscop 8 februarie 2016

Horoscop 8 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 8 februarie 2016 – Berbec

Privesti la grupul din fata ta cu un dram de tristete, de parca nu ti-ai gasi si tu locul printre acei oameni. Ei sunt, toti, uniti in jurul unui scop comun sau al unei idei in care cred cu totii, dar tu esti exclus din acest spatiu, Ori pentru ca tu preferi sa faci opinie separata, pentru ca nu esti in asentimentul lor, ori pentru ca ai o senzatie de inadaptare, de inferioritate, sau chiar mania persecutiei, avand impresia ca te dau afara din mediul lor. Exagerezi: nimeni nu are criterii de selectie atat de exclusiviste, deci tu esti cel care trebuie sa se integreze, nu sa astepti ca ei sa se coboare la nivelul tau. Ei te-ar primi cu bratele deschise daca ti-ai arata dorinta de a face parte din acel grup.

Horoscop 8 februarie 2016 – Taur

Nu te privi prin ochii celor din jur, pentru ca lumea nu te cunoaste asa cum esti cu adevarat. Degeaba te fac unii sa te simti miel cand tu esti leu, deci fa un pas in fata si arata-ti justa valoare si putere. Nu te lasa etichetat, nu accepta sa fii pus in aceeasi oala cu cei slabi sau mediocri doar pentru ca ai avea ceva in comun cu ei. Fii curajos si scoate-ti mai mult in evidenta atuurile, calitatile, lucrurile unice care te diferentiaza de ceilalti. Nu faci parte din turma, asa cum ar dori unii sa te faca sa crezi, ci esti unul singur! Ia taurul de coarne si lupta cu aceste conditionari nemeritate pe care societatea le arunca asupra tuturor.

Horoscop 8 februarie 2016 – Gemeni

Ai ajuns la finalul unui proiect de lunga durata la care ti-ai adus contributia si tu alaturi de un grup extins de persoane. Fiecare a jucat un rol in atingerea acestui nivel, iar acum, la final, a venit vremea strangerii recoltei si a sarbatoririi succesului. Va apreciati unii altora contributia, celebrati victoria comuna si va bucurati de ceea ce ati reusit sa construiti laolalta. Nimeni nu-si aroga dreptul de conducator suprem al acestui succes, pentru ca a fost un efort colectiv in care fiecare a avut rolul sau cheie. Acum va puteti distra intr-o petrecere de toata frumusetea.

Horoscop 8 februarie 2016 – Rac

Viata e nedreapta, iar pentru un militant al adevarului, asa cum esti tu, e greu sa tolerezi situatiile in care stii sigur ca cineva e vinovat. Daca poti, lupta pentru a demonstra adevarul, dar poate inainte de a porni o astfel de actiune, ar fi bine sa te detasezi un pic de ceea ce sta la baza revoltei tale de acum. Calmeaza-te un pic, asteapta sa se mai limpezeasca lucrurile si supararea ta initiala sa mai treaca, pentru ca acum esti mult prea implicat emotional si nu vezi lucrurile foarte clar. Totusi, nu uita indignarea care te impinge acum la atac, pentru ca daca iti trece furia de tot, s-ar putea sa renunti la orice act de justitie. Fa dreptate, dar mai asteapta un pic!

Horoscop 8 februarie 2016 – Leu

La atitudinea ta optimista si pozitiva, numai un anturaj impovarat de griji si probleme nu ti-ar trebui, ca atare fa tot posibilul sa fugi din acele locuri in care se vorbeste doar despre ce e mai urat si mai dificil in viata. Iesi afara, plimba-te in natura, inconjoara-te numai de oameni veseli ca tine, pentru ca aceasta e atitudinea care te reprezinta cel mai bine azi. Daca te lasi coplesit de problemele celor din jur, iti vei strica toata buna dispozitie care ar putea fi azi la cote maxime doar daca refuzi sa-i asculti pe cei tristi.

Horoscop 8 februarie 2016 – Fecioara

Incearca sa te detasezi de atmosfera cam sumbra pe care o creeaza niste prieteni in preajma ta. Ei profita de deschiderea ta spre problemele altora si te acapareaza cu ale lor, or tu nu ai nicio legatura cu problemele care ii macina. Chiar daca empatizezi cu ei, chiar daca ti-e mila de tot ce li se intampla, nu inseamna ca trebuie sa-i lasi sa te copleseasca asa cu necazuri si tristeti. E treaba lor cum si le rezolva, deci nu prelua pe umerii tai ceea ce ai nu pot face! Tu vei ramane fara energie din cauza satisfactiei lor de a te trage in jos, alaturi de ei

Horoscop 8 februarie 2016 – Balanta

E o placere sa stai de vorba cu cartile pe masa cu cei dragi, pentru ca atmosfera tihnita a acestei zile va inspira pe toti la marturisiri ce calmeaza spiritele in familie. Fiecare spune ce are pe suflet si va aratati deschisi sa iertati mult mai usor ceva ce altadata ar fi creat mari animozitati acasa. Stai si asculti cu inima, mai presus decat cu mintea, caci asa reusesti sa restabilesti o stare de lucruri echilibrata si placuta pentru toata lumea. Nu judeca pe nimeni azi, chiar daca ai avea motive, ci incearca sa privesti relatia dintre voi cu imensa toleranta.

Horoscop 8 februarie 2016 – Scorpion

Priveste la cei mici cat de sincer ofera ceea ce ai ei de oferit. Nu asteapta nimic in schimb, si ar fi bine sa te comporti si tu ca si ei, cu aceeasi deschidere, cu aceeasi inocenta, cu aceeasi bucurie de a darui. Nu oferi nimic sperand recunostinta sau cine stie ce recompense, candva, pentru ca gestul tau de generozitate nu merita cantarit in acest mod: ce obtin sau ce-mi dai daca-ti dau? Nu e o investitie aici, e o oferta altruista, care nu cere absolut nimic inapoi. Ti-ar ajunge doar zambetul celui care primeste gestul tau, linistea de pe chipul lui, eventual si problema sa rezolvata, deci dedica-te cu inima deschisa. Da, gratis, pro bono

Horoscop 8 februarie 2016 – Sagetator

Tu ai o atitudine pozitiva si tonica, dar cand te uiti in jurul tau, nu ai parte de o atmosfera la fel de placuta din partea celor care iti tin companie. Unii vor profita de buna dispozitie pe care o degaji pentru a se incarca si ei de energie, dar in schimb risti sa aluneci tu pe panta pesimismului, molipsindu-te de la ceilalti. Cineva din familie trece prin momente dificile si tu ii stai alaturi trup si suflet si suferi pentru el de parca ar fi chiar problemele tale. Ii faci foarte bine cu simpla ta prezenta si incerci sa-l ajuti cum poti, sperand sa-l vezi din nou zambind.

Horoscop 8 februarie 2016 – Capricorn

Bucura-te si de cele mai marunte lucruri frumoase care iti ies azi in cale. Nu astepta evenimente iesite din comun, spectaculoase, stralucitoare, pentru ca bucuria poate veni si din maruntisuri. Comporta-te ca un copil care descopera in jurul lui atat de multe lucruri minore, dar atat de frumoase care il fac sa se simta bine. Joaca-te cu un dram de inocenta, nu pune la suflet nimic ci descopera ceea ce, ca om mare, nu ai timp sa observi: o pisicuta la geam, o floare aparuta pe un strat, un nor de forma ciudata pe cer. Ai sa vezi ca astfel de atitudine, usor infantila, dar relaxata, te bine dispune imediat!

Horoscop 8 februarie 2016 – Varsator

Ai mare grija in cine te increzi azi, pentru ca exista riscul sa pici in capcana unui mare mincinos care stie sa te convinga cu siretlicuri infantile. Acesta apeleaza la umor pentru a-ti castiga simpatia, dar ceea ce face in culise te poate lasa cu gura cascata. Nu crede tot ce spune, nu lua de bune promisiunile sale si nici informatiile pe care le emite, ci ramai in permanenta alert si prudent, fara a-l lasa sa-ti distraga atentia cu cine stie ce pacaleli aparent inofensive. Ceea ce urmareste el pe la spate nu e deloc in beneficiul tau, ci doar al lui!

Horoscop 8 februarie 2016 – Pesti

Invata, nu te opri niciodata sa intrebi, sa citesti si sa studiezi, pentru ca tot ce afli, de acum si pana la adanci batraneti, e scoala vietii! Azi ai ocazia de a intalni o persoana a carei maturitate si intelepciune o apreciezi la superlativ. Ii asculti sfaturile cu aviditate, convins ca el e profesorul tau de incredere. Ai atatea de aflat de la un astfel de om, incat ai vrea sa fii un burete care sa absoarba tot ce spune. Pur si simplu, vezi in el un exemplu sau un mentor demn de urmat, si simti ca tot ce afli de la el te face mai puternic. Nu stii clar ce simti pentru aceasta persoana, dar e o iubire ciudata, o combinatie de respect, admiratie si incantare ca te poti afla in preajma sa.

Horoscop 8 februarie 2016 este oferit de Acvaria

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top