Connect with us
Horoscop 8 martie 2016

Știri

Horoscop 8 martie 2016

Horoscop 8 martie 2016. Vezi ce iti pregatesc astrele pentru aceasta zi!

Horoscop 8 martie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 8 martie 2016 – Berbec

Lucrurile frumoase sunt trecatoare, ca atare azi te vei desparti de un loc de care esti legat sentimental, de o persoana importanta pentru sufletul tau sau doar de o stare interioara care te-a facut sa te simti bine o perioada. Nimic nu e vesnic, si stii deja asta, dar nu te poti abtine sa nu suferi dupa ce vei lasa in urma acea senzatie de fericire si confort emotional care te-a marcat o perioada. Ramane un gol in urma, dar poti sa traiesti din amintiri placute.

Horoscop 8 martie 2016 – Taur

Privesti la cineva de langa tine cum sarbatoreste o mare reusita, pentru care a muncit enorm. Poate fi un exemplu demn de lauda, pe care il poti urma indeaproape, pentru ca, daca el a reusit, poti si tu, daca folosesti reteta succesului sau. Cere-i sfatul, profita de experienta pe care o impartaseste cu drag si altora, fa exact ceea ce spune, pentru ca metodele pe care le transmite celor dornici sa asculte sunt deja verificate. Daca la el a mers, de ce n-ar merge si la tine? Valorifica din plin experienta altora, pentru ca se potriveste de minune si in cazul tau!

Horoscop 8 martie 2016 – Gemeni

Azi te poti trezi in fata unor situatii neprevazute care strica complet un plan facut in cele mai mici detalii. Daca trebuia sa te intalnesti cu cineva, primesti un telefon in ultima clipa ce contramandeaza intalnirea. Daca trebuia sa pleci intr-o calatorie, te trezesti in fata unei surprize ce nu te mai lasa sa ajungi la destinatie conform planurilor. Nu primesti variante de rezerva in schimb, ca atare pare sa fie o zi in care nu-ti ies treburile, ci trebuie sa renunti la ceea ce doreai sa faci initial.

Horoscop 8 martie 2016 – Rac

Nici nu ai incheiat bine un capitol, ca tu deja te gandesti la altceva si mai interesant si mai indraznet decat primul. Asa esti tu: inovator si creativ, mereu dornic de noutate, si nu poti sta pe loc nici macar ca sa-ti reincarci bateriile. S-a nascut deja un alt scop in mintea ta si nu pierzi vremea: te apuci serios de treaba, entuziasmat ca la orice nou inceput de drum. Totul evolueaza extrem de bine si de repede. Posibil ca noul plan sa se nasca, de fapt, din cel tocmai incheiat, acela fiind doar startul unei noi directii care va avea efecte si mai bune decat primele.

Horoscop 8 martie 2016 – Leu

Uneori, din nimic tot iese ceva, asa cum simti si tu astazi. Desi la inceput nu aveai absolut nicio idee cu privire la sensul in care mergi, nici tie nu-ti vine a crede cum incep sa apara ideile una cate una, intr-un ritm mult mai alert. E o dovada buna ca, daca vrei sa iei decizii intelepte, e bine sa iei mai intai o pauza, sa-ti golesti mintea de alte ganduri, si, cand observi ca in mintea ta e liniste, vei vedea ca din acel intuneric aparent se vor ivi si scanteile. Vrei decizii bune? Atunci stai pe loc si nu te mai gandi la nimic. E momentul tau de debarasare de orice balast si, pe un teren complet gol, e si normal sa incolteasca alte lucruri bune.

Horoscop 8 martie 2016 – Fecioara

Trebuie sa ai multa rabdare pana ce proiectul la care iti aduci acum contributia sa ajunga la nivelul sperat. E o ascensiune lenta, dar solida, pentru ca te bazezi pe fapte concrete, pe date si cifre, pe instrumente de lucru si toate contribuie la rezultatele finale de care vei fi mandru. E o constructie lenta, de lunga durata, dar ai convingerea ca totul inainteaza in ritmul cel mai bun catre niste rezultate demne de lauda. Ai incredere deplina in ceea ce te asteapta la final, deci nu sari peste etape si nici nu pretinde rezultate imediate. Incetul cu-ncetul se face otetul!

Horoscop 8 martie 2016 – Balanta

Azi ai impresia ca bati pasul pe loc si nimic nu inainteaza. Daca nu observi nici un fel de progres, mai bine ia o pauza pe toate planurile facand… nimic! Uneori e greu chiar si sa faci nimic, dar daca reusesti sa te rupi de orice stres si sa folosesti acest ragaz ca o mica vacanta de odihna, vei avea numai de castigat. Nu te crampona de un hop, daca vezi ca nu-l poti trece momentan, ci rupe-te de motivul de enervare si bucura-te ca ai parte de aceasta pauza. Astfel iti recapeti fortele pentru un nou inceput, imediat dupa ce se ridica obstacolele.

Horoscop 8 martie 2016 – Scorpion

Totul pare sa stagneze intr-o zona terna si lipsita de stralucire, dar nu te ingrijora. Nu toate evolueaza in ritm alert, nu toate ajung repede acolo unde doresti, ci mai treci si prin astfel de zone lipsite de actiune si de dinamism. Considera-le hopuri obligatorii pe parcursul anumitor proiecte, cand, tocmai pentru ca nu se mai intampla nimic spectaculos, poti privi mai atent la ce se petrece. Ai rabdare, vei depasi acest punct mort si, dupa aceea, vei reintra in circuit cu forte proaspete, dar nu te ingrijora din cauza acestor hopuri. Ele te mai trag un pic de maneca, atunci cand te aprinzi prea tare.

Horoscop 8 martie 2016 – Sagetator

Esti capabil sa dai si haina de pe tine doar pentru a fi de ajutor unui prieten, dar vai, acesta nu stie sa aprecieze gestul tau. Sacrificiile sunt uneori inutile, pentru ca te dedici unor oameni care nu stiu sa valorifice ceea ce ai tu de oferit. Daruiesti cu draga inima, dar celalalt pune la indoiala interventia ta, cauta nod in papura, ba, dupa ce profita de ceea ce ai tu de oferit, incepe sa vorbeasca de rau gesturile tale. E un moment bun sa incepi si tu sa faci curatenie printre colaboratori, pentru ca vei descoperi mai usor cine merita ajutorul tau, si cine nu!

Horoscop 8 martie 2016 – Capricorn

Sentimentele iti sunt impartasite cu aceeasi intensitate de catre partener, ceea ce iti da incredere in viitor. Este momentul unei schimbari favorabile in cuplu, si nu mai esti nici nesigur, nici timid, ci ai curaj sa recunosti deschis, public, in fata tuturor, ceea ce simti. Planurile comune prind contur si gasesti sprijinul necesar din partea parintilor sau a altor persoane de care depinde viitorul cuplului vostru. Daca ai ajuns deja la angajamente, de acum poti fi convins ca ai pe cine trebuie alaturi, dar nu te culca pe laurii victoriei. Lupta in continuare pentru dragoste!

Horoscop 8 martie 2016 – Varsator

Este o zi cam agitata in mediul familial, de parca s-ar perinda prin casa ta foarte multa lume cu tot felul de probleme. Te implici trup si suflet in tot ce auzi de la cei dragi, de parca ar fi chiar problemele tale, dar incercarea ta de a fi de ajutor nu inseamna decat aglomerarea propriului tau program. Ceilalti se vor simti usurati ca ai intervenit tu, ca si-au desartat povara pe umerii altuia, pe cand tu nu-ti mai vezi capul de treburi din aceasta cauza, dublandu-ti lista de sarcini pentru o zi in care si tu ai fi avut dreptul la relaxare.

Horoscop 8 martie 2016 – Pesti

Ai trecut candva printr-o situatie pe care nu ai inteles-o la vremea respectiva incat credeai ca n-a avut nici un rost, dar iata ca sensul ei abia acum se arata, semn ca nimic nu e intamplator in viata. Trebuia sa se intample, trebuia sa treci prin acel moment ca acum, dupa atata vreme, sa culegi roadele acelor evenimente. Chiar daca uneori efectele pozitive ale unei intamplari nu sunt imediate, vine o zi cand, privind inapoi, iti dai seama ca atunci, in trecut, a pornit totul si daca n-ar fi fost acele evenimente, nici cele de azi nu ar mai fi avut loc. Priveste spre trecut cu recunostinta!

Horoscop 8 martie 2016 este oferit de Acvaria

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top