Connect with us
Horoscop 9 mai – 1 iunie Nicoleta Svârlefus – Orice rau e spre bine: Luna Mai aduce cele mai mari schimbări pentru toate zodiile

Știri

Horoscop 9 mai – 1 iunie Nicoleta Svârlefus – Orice rau e spre bine: Luna Mai aduce cele mai mari schimbări pentru toate zodiile

Nicoleta Svârlefus a prezentat horoscopl lunii mai 2019 petru toate zodiile. Este o lună plină de provocări și încercări.

Horoscop Mai 2019 Nicoleta Svârlefus

Berbec

– Ești vedeta lunii mai, pentru că aspectul de Lună nouă se va forma pe 5 chiar în Semnul tău zodiacal. Ai forță, idei sclipitoare și mult farmec în vorbe. Alcătuiește-ți planuri de viitor, selectează-ți anturajul și ocupă-te mai mult de trupul și sufletul tău, scrie stiriactuale.net

A doua parte a lunii se evidențiază prin creșterea veniturilor din munca desfășurată la serviciu sau modificarea condițiilor de lucru.

Totuși, în funcție de situația în care te afli ai putea câștiga bani frumoși din mici servicii făcute rudelor sau prietemilor apropiați și mai puțin de la locul de muncă pe care îl ai oficial. Pe de altă parte, evenimentele petrecute în ultima vreme te vor ajuta să-ți schimbi scara valorilor morale și să adopți o altă conduită de viață.

Taur

– Este o luna foarte importanta pana pe 21 mai, acesti nativi primesc fluxuri de energie foarte puternice și acum chemați la rampă. Au decizii importante de luat, au fuziuni de creativitate, le vin idei, au chef sa fie originali.

Taurii acum isi pot reconfigura relatiile parteneriale. Se pot gandi la viitorul lor si o fac destul de serios, pot pune capat unor relatii care nu mai functioneaza. Financiar sa fiti prudenti, risc de impuslvititate.

Gemeni

– Au o luna mai destul de apasatoare, nu au suficientă vitalitate, au senzatia ca nu pot duce la capat ce si-au propus, nu au liniste și pace. Trebuie să va intoarceti mai mult spre voi, să evitati confruntarile directele si conflictele.

Marte se afla in semnul vostru si va face sa fiti impulsivi. Din 21 mai va revine energia si cheful de viata. Financiar in a doua parte a lunii, marte va ajută să vă regândiți strategiile, puteti gasi solutii să vă puneți la adăpost finanțele sau chiar să vă creșteți veniturile.

Rac

– In prima jumatate a lunii va simțiți destul de obositi, v-au obosit chiar si informatiile care au circulat pe langa voi, unele producatoare de stres si confuzie.

Acum este momentul potrivit să judecati la rece toate datele care au ajuns la ei. Raci in mai si apoi in iunie, au de luat decizii importante cu impact pe termen lung.

Leu

– o lună tumultoasă la nivel profesional, numai ca de data asta toate faptele lor sunt cumva in vazul lumii, unii va vor cere socoteală, leii trebuie să demonstreze si sa arate.

Au sansa să faca un salt un cariera, daca profita de ideile pe care le au, mai ales in jurul datei de 6 și 8 mai, leii au aceasta deschidere către un nou drum.

Schimba felurile in care fac lucrurile, trebuie să fie foarte sinceri cu ei. Să facă ce trebuie facut. Să fie atenți leii la anturaj.

Horoscop 9 mai – 1 iunie Nicoleta Svârlefus – Orice rau e spre bine: Luna Mai aduce cele mai mari schimbări pentru toate zodiile

Horoscop 9 mai – 1 iunie Nicoleta Svârlefus – Orice rau e spre bine: Luna Mai aduce cele mai mari schimbări pentru toate zodiile

Fecioară

– Are o luna mai buna cu foarte multa deschidere către străinatate si autoritati, daca aveti de obtinut aprobari, acum este momentul să faceti aceste demersuri.

Este momentul să gasiti forma potrivita in care să activati. De asemenea unii nativi fecioară se pot gandi la calatorii in strainătate, unii nativi isi pot extinde activitatea in afara tarii. Posibil să se iste conflicte tensiuni cu sefi sau acasă.

Balanță

– Este o luna intersanta din punct de vedere al parteneriatelor, balanta s-ar putea să fie ingrijorata ca nu merg lucrurile asa cum va doriti, nu prea va simiti in apele voastre la inceputul lunii mai.

Vreti bani de oriunde. In a doua parte a lunii aveti energie profesională, puteți să vă demonstrați anumite abilitati. Trebuie să fiti mai concentrati pe bani si cariera.

Scorpion

– Din punct de vedere amoros multe planete se perinda in casa a 7-a, casa parteneruluide viata, este momentul ca scorpionii sa ia angajamente pe termen lung pe acest plan.

Tot ce tine de relatii de parteneriate, mariaj, sunt posibile tot felul de decizii, nimic nu este exclus in lun mai. Să aveti grijă la tot ce tine de datorii, dări, taxe si impozite.

Săgetător

– Ati avut multe derapaje legate de cuvantul vostru, probabil ca aveti parte de multe reprosuri in aceea ce priveste onestitatea cu care ati jucat in ultima perioada, in luna mai platiti politele.

Este foarte important adevărul si modul in care acum vi-l respectati. Profesional puteti să vă reconfigurati cariera, astfel incat sa aveti mai multa profitabilitate si de ce nu sa primiti mai multi bani in urma acest activitati.

Capricorn

– O luna fructoasă afectiv, este o perioada minunata pentru a inchega o relatie, pentru a o trece la nivelul urmator. Unii capricorni se pot gandi sa aduca un copil pe lume, deveniti multi mai implicati si atasati.

Din punct de vedere al relatiei de cuplu si parteneriatelor, aveti de fruca in a doua parte a lunii si tindeti să fiti destul de sensibili, sa va simtiti prea mult atacati. Nu exagerati mai mult decat e cazul.

Vărsător

– O luna mai in care este foarte important să vă ocupati mai mult de casa, mai precis de sufletul vostru. Este foarte important ca varsatorii sa se intrebe ce ii ajuta sa fie in echilibru emotional. Aveti sansa sa vindecati ceva din trecut.

Să fiti atenti la derapaje nesustinute in zona sentimentală, puteti deranja foarte usor. Concentrati-va pe munca pentru ca puteti obtine rezultate deosebite.

Pești

– Este o perioada nesigura, confuza material, parcă nu se leaga cum vreti voi lucrurile. Ceea ce vă face sa va simtiti destul de ingrijorati, fiti atenti la ce puteti pune mai mult in evidenta.

In aceasta luna aveti de castigat pe partea asta. Schimbul de informatii este salvarea voastra in luna mai.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top