Connect with us
Horoscop Acvaria 25 februarie - 3 martie 2019 - Vești grozave pentru zodii

Știri

Horoscop Acvaria 25 februarie – 3 martie 2019 – Vești grozave pentru zodii

Acvaria a realizat horoscopul săptămânal pentru perioada 25 februarie – 3 martie 2019, pentru fiecare zodie. Se anunță o săptămână tensionată, plină de încercări pentru zodii.

Berbec

Ai grijă în ce te bagi, pentru că trece un oarecare risc prin calea ta. Ești tentat să accepți o situație stânjenitoare, un mare compromis sau chiar să te abați de la litera legii pentru a obține un oarecare rezultat, dar tot ce se ridică pe seama unor fapte nu tocmai corecte, e greu de crezut că va dura.

Citește aici: Horoscop săptămâna 25 februarie – 3 martie 2019: Rune Voropchievici, Previziuni Pătrășcanu

Rămâi surd la ispitele periculoase spre care ești atras, pentru că vei regreta mai apoi că te-ai băgat singur în gura lupului. Chiar dacă, pe moment, ajungi acolo unde ți-ai propus, evitând adevărul, într-o zi acesta tot va ieși la iveală și se va descoperi fapta ta nu tocmai corectă, deci mai bine nu accepți!

Și alții ar putea câștiga ceva de la tine pe căi incorecte, deci, pe cât de atent trebuie să fii la faptele tale, pe atât de prudent trebuie să rămâi când cineva umblă cu cioara vopsită pe lângă tine. Să nu cumva să pici în capcana unor lingușeli sau gesturi mincinoase!

Taur

Nimic nu durează veșnic, și chiar dacă acum ți se pare că vâslești fără direcție de o veșnicie, de fapt nu a trecut chiar atât de mult pe cât ai fi tentat să spui.

Așa e, când lucrurile nu merg așa de bine, ele par fără sfârșit, ți se pare că ai fi blocat în acea capcană de ani de zile, dar totul are un sfârșit. Se apropie finalul acelei etape lungi de suferință și probleme, deci nu mai spune că nenorocirile la tine nu se mai termină. Ba da, totul are un sfârșit, oricât ar dura… Ca atare așteaptă-te acum, finalmente, la finalul problemelor tale, ajungi la liman și efortul tău de a lupta cu problemele se încheie în cele din urmă.

Bucură-te că s-a dus perioada nefastă și bucură-te că nu ai fost singur în tot acest timp, ci cineva ți-a ținut companie și ți-a ridicat moralul la greu. A venit vremea să-i mulțumești sau să faci și tu același lucru pentru el, în schimb, stându-i tu lui alături la greu.

Gemeni

Este o săptămână de top, toate îți merg ca pe roate. Ai șansa să te remarci prin tot ce faci, tot ce spui, tot ce știi, iar succesele s-ar putea ține lanț pe mai multe planuri.

Profesional ai șansa de a lucra asupra la un proiect care îți face plăcere, pentru care ești foarte bine pregătit și care te poate propulsa foarte repede în fruntea oricărui tip de clasament. Dacă ai de trecut prin competiții, concursuri, examene sau confruntări profesionale importante, ai toate șansele să fii printre cei aleși, deci luptă, scoate la iveală tot ce știi și dă serios din coate.

Și în iubire te-ai putea remarca mai ușor în ochii sexului opus, dai impresia că știi ce vrei, arăți bine, te simți bine, te pricepi la cuvinte frumoase, și ai marea șansă de a cuceri inima cuiva.

Sau invers, tu să fii atras de cineva nou apărut în calea ta. Mai greu va fi în cazul în care în viața ta deja există cineva și noua șansă sentimentală te cam pune în dificultate cu întrebarea: pe cine să alegi?

Rac

Pornești o acțiune de lungă durată, ale cărei rezultate nu se vor arăta imediat, ci undeva într-un viitor ceva mai îndepărtat. Deși poate răbdarea ta va fi pusă din greu la încercare până vei ajunge la capăt, ești conștient că trebuie să te implici serios în acest proiect, convins că ești pe calea cea bună către rezultatele visate.

Nu contează cât va dura – 3 săptămâni, 3 luni sau 3 ani de acum înainte – ci merită să aștepți și să clădești totul pas cu pas, etaj cu etaj, etapă cu etapă. Cu fiecare nou succes adunat pe parcurs, tu mai adaugi ceva la bagajul tău de cunoștințe și de experiențe, de aceea se poate spune că e un beneficiu faptul că ai mult de mers până acolo.

Resursele mai apar și pe parcurs, după câte o nouă etapă încheiată, pentru că acum, la start, nu deții chiar toate datele necesare. Ele vor mai veni și de acum înainte, de aceea e bine să accepți acest ritm de înaintare ceva mai lent. Crești cu zi ce trece deci bazează-te pe principiul: încetul cu-ncetul se face oțetul.

Leu

Ia legătura cu lumea, ieși în societate, socializează, discută, fă-ți prieteni noi, pentru că tot ce ai nevoie vine spre tine prin intermediul oamenilor cu care ai ocazia să intri în contact. De peste tot se ivesc sfaturi bune, informații folositoare, ponturi demne de urmat, pentru că, deși știi și deții multe, mai vin spre tine noi și noi daruri și cum ar ajunge la tine dacă nu prin tot felul de mesageri?

Îi poți considera salvatorii tăi, eroii tăi, mesageri divini parcă, deoarece tot ce au oamenii pe care îi întâlnești acum de oferit este în beneficiul tău.

Nimic nu e mai prețios decât să te afli în medii cât mai populate, înconjurat de cât mai multe persoane, și vei ști să te folosești – în sensul bun al cuvântului – de prezența lor, de propunerile lor, de informațiile lor, de ideile lor. Ca atare poți spune că norocul tău, săptămâna aceasta, vine de la lume!

Fecioară

Iubirea cere multe de la tine: răbdare, timp, toleranță, efort, ca într-o construcție lentă, pas cu pas. Dacă te-ai grăbi, poate nici nu te-ai bucura pe deplin de fiecare etapă pe care relația trebuie să o parcurgă, de aceea e bine să faci pași mici în amor. Ca pe vremuri, e nevoie de acea curte pe care trebuie s-o faci înainte de a cuceri inima cuiva.

Oricum nici nu ești adeptul cuceririlor rapide, nici a relațiilor legate peste noapte, ca atare simți că de data aceasta timpul lucrează în avantajul tău și al relației la care îți aduci serios contribuția. Ai convingerea că te îndrepți într-o direcție bună și arăți, prin angajamente cât se poate de clare, că ești pregătit pentru acest drum lung.

Bucură-te deci de timpul petrecut împreună pe parcurs, de felul în care se iubirea se înfiripă între voi, pentru că orice încercare de a ajunge prea repede la un alt nivel nu ar fi deloc în beneficiul unei relații solide și de viitor. S-ar stinge repede magia, ar arde repede combustibilul și apoi ce va rămâne?

Citește mai mult aici.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top