Connect with us
Iarna câștigă bătălia cu primăvara. Cod galben de vânt puternic și vreme rea

Știri

Horoscop amoros de iarnă pentru cei singuri! Cine își găsește perechea

Horoscop amoros de iarnă – Iată ce dezvăluie astrele pentru nativii singuri și cine sunt zodiile care își vor găsi perechea.

Pentru unii nativi, cele trei luni de iarnă vor aduce vești bune. Reușita unei relații depinde doar de ei și de modul în care vor alege să gestioneze situația.

Iată un horoscop amoros de iarnă pentru toate zodiile!

Berbec

Te simți dispus/a să încerci marea cu degetul și să te aventurezi în mai multe relații. Nu ar trebui să te hazardezi, ci să stai să analizezi cu atenție opțiunile, pentru că riști să te confrunți cu dezamăgiri. În luna ianuarie, poți avea parte de o întâlnire total neașteptată cu o persoană care te va face să simți fluturi în stomac.

Taur

Există posibilitatea să simți fiorii iubirii în această iarnă, însă ține foarte mult de ține cum vei gestiona această oportunitate. Trebuie să renunți puțin la orgoliu și să faci unele compromisuri dacă vrei că o viitoare relație să funcționeze. Poți întâlni o persoană deosebită în decembrie.

Gemeni

Îți dorești o relație, dar mai mult stai să visezi cu ochii deschiși la acest lucru, în loc să acționezi. Ești nehotărât/a în ceea ce privește un nou partener și te temi să nu te aventurezi într-o relație care nu merge. Incertitudinea ta nu lasă mari speranțe pentru o poveste de iubire în această iarnă, însă pe la jumătatea lunii ianuarie, ai putea avea parte de o surpriză.

Rac

Deși sunt unele persoane în jurul tău care îți dau semnale că te plac, te simți încă nepregătit/a să intri într-o relație de lungă durată. Ai așteptări prea mari de la ceilalți, însă nu realizezi că această atitudine nu te ajută în plan afectiv. Sfârșitul iernii îți poate aduce pe cineva nou în viața ta. Trebuie doar să îi dai o șansă.

Leu

Iarna aceasta este prielnică pentru aventuri de o noapte și relații de scurtă durată, însă nimic serios. Acest lucru nu pare să te nemulțumească foarte tare, pentru că ești dispus/a să experimentezi cât mai mult și să nu te arunci orbește într-o relație de lungă durată.

Fecioară

Te gândești prea mult la trecut, în loc să privești spre viitor. Sunt unele lucruri care te macină deși s-au întâmplat în urmă cu foarte mult timp, iar acestea te țin pe loc. Finalul lunii decembrie poate să îți aducă o întâlnire cu o persoană cu care vei descoperi că ai foarte multe în comun, dar depinde doar de ține cum vor evolua lucrurile.

Balanță

Luna februarie pare să fie benefică pentru ține. Descoperi că o persoană din anturajul tău, cu care ai o relație bună de prietenie, te dorește de ceva vreme. Te gândești serios să vezi încotro vor merge lucrurile și simți că a răsărit și soarele pe strada ta.

Scorpion

Sfârșitul lunii ianuarie vine cu schimbări mari pe plan sentimental. Te îndrăgostești de o persoană care pare să fie fără cusur. Ai mare grijă, pentru că lucurile nu sunt întotdeauna ceea ce par, iar dacă te gândești la lucruri serioase, ai face bine să aștepți puțin și să încerci să cunoști cât mai bine omul de lângă ține.

Săgetător

Pentru ține, veștile sunt destul de bune. O persoană de care ești îndrăgostit/a de ceva timp începe să îți dea semnale că te place și că își dorește să fiți mai mult decât prieteni. Ești cuprins/ă de sentimente de dragoste la jumătatea iernii și simți că ți-ai găsit perechea.

Capricorn

Te comporți ambiguu în față persoanelor care manifestă interes față de ține și din această cauză, acestea nu par dispuse să îți acorde o șansă. Spre sfârșitul lui februarie, poți trece printr-o deziluzie. Nu dispera! Iubirea adevărată va apărea și în viața ta, dar trebuie să ai grijă și la modul în care te comporți.

Vărsător

Ai impresia că nimeni nu te dorește și că vei fi singur/a pentru multă vreme. Ar trebui să îți schimbi atitudinea și să începi să ieși mai des. Jumătatea ta nu îți va bătea la ușă din senin, trebuie să faci un minim efort să o cauți. Sunt șanse pentru o relație de scurtă durată la sfârșitul lui decembrie.

Pești

Te lași prea mult influențat de părerile celor din jur și ratezi șanse bune de a găsi pe cineva. Nu mai pleca urechea la vorbele unora și încearcă să trăiești după propriile tale reguli. Persoana de care te îndrăgostești trebuie să fie potrivită pentru ține, nu să corespundă standardelor celorlalți.

Citește și: O zodie își schimbă viața în 2019! Ce i-au pregătit astrele

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top