Connect with us
Horoscop aprilie 2016

Știri

Horoscop aprilie 2016

Horoscop aprilie 2016

Horoscop aprilie 2016 FECIOARA

incepand cu 5 aprilie dai randament maximum la serviciu, dar se va ivi ocazia unui alt loc de munca, asa ca trebuie sa fii atent la alegerile pe care le faci. Pe 13 aprilie vei avea parte de o zi romantica alaturi de partener, iar pe 16 vei avea parte de tensiuni. Pe 19-20 aprilie ai sansa de a face niste cursuri profesionale, ceea ce este benefic. Pe 23, rudele iti dau batai de cap si nu vei sti incotro sa te imparti. Pe 25 lucrurile devin ciudate intre tine si partener, dar pana la sfarsitul saptamanii veti lamuri neintelegerile.

Horoscop aprilie 2016 BALANtA

Pe 2 aprilie o sa cunosti o imbunatatire pe plan amoros, iar pe 7-9 ai planuri mari, poate o escapada scurta alaturi de partener. Pe 13 lucrurile se anunta destul de lejere la locul de munca, abia pe 17 vei sesiza cateva tensiuni intre tine si colegii de munca, dar nimic ingrijorator. in schimb, parintii tai te forteaza sa faci ceva ce nu iti doresti pe data de 21, iar totul se va termina cu o cearta destul de intensa. impacarea vine abia dupa data de 30, cand se mai linistesc apele.

Horoscop aprilie 2016 SCORPION

Luna incepe promitator, dar bucuria nu tine foarte mult. in perioada 7-14 nu vei fi in apele tale si nimeni nu iti poate intra in gratii. Dupa 17 aprilie, lucrurile revin la normal, iar la locul de munca vei avea un randament neasteptat. Pe 19 aprilie partenerul iti pregateste o surpriza la care nu te asteptai deloc. Pe 22-23 aprilie vei petrece timp alaturi de familia ta si este posibil sa dai o fuga in afara orasului. Dupa 28 incolo te vei simti plin de energie, iar viata ta sociala va cunoaste o imbunatatire.

Horoscop aprilie 2016 SAGETATOR

Te simti extrem de norocos luna asta, iar pe 4 aprilie iti este confirmat acest lucru. Vei intalni pe cineva special. De pe 9 pana la jumatatea lunii vei fi extrem de sociabil, iar acest lucru se va cunoaste la locul de munca, unde superiorii tai, dar si colegii, vor fi impresionati de abilitatile tale de comunicare. Familia te sustine in orice faci, iar pe 19 vei vedea si tu acest lucru. Pe 25 aprilie vei iesi cu prietenii in oras si vei relua legatura cu niste cunostinte mai vechi.

Horoscop aprilie 2016 CAPRICORN

Pe 7 aprilie se iveste oportunitatea unei schimbari de cariera, iar toti cei dragi te sustin indiferent de alegere. Partenerul iti da batai de cap in perioada 9-13, dar totul se rezolva dupa o discutie serioasa. Pe 17 vei avea beneficii neasteptate pe plan profesional, iar pe 20 sanatatea ta are de suferit. Trebuie neaparat sa mergi la un control. Pe 26 te simti o idee mai bine, dar pe 29 aprilie se anunta o cearta cu parintii.

Horoscop aprilie 2016 VaRSATOR

Buzunarul iti este plin la inceputul lunii, dar data de 8 aprilie vine cu cheltuieli carora s-ar putea sa nu le faci fata cu brio. Fii chibzuit. Pe 10 o sa fii solicitat la birou, dar pe 13 se linistesc apele, iar abilitatile tale de socializare te ajuta sa iesi din incurcaturi. Creativitatea iti este pusa la incercare pe 15, iar dupa data de 20, partenerul iti da ceva batai de cap. O escapada romantica in perioada 23-25 ar fi prielnica, asa o sa mai petreceti timp impreuna, iar conflictele vor fi rezolvate. Pe 28 vei intampina probleme minore de sanatate.

Horoscop aprilie 2016 PESTI

inceputul lunii favorizeaza viata amoroasa, asa ca e indicat sa petreci timp cu partenerul, deoarece va veti duce relatia la urmatorul nivel. Pe 12 aprilie, apar mici dificultati la munca, iar tu nu esti pregatit sa le faci fata. Dupa ce trece aceasta perioada, ai putea sa iti iei cateva zile libere dupa data de 18 si sa petreci ceva timp cu familia ta, deoarece parintii tai se simt usor neglijati. Pe 23 poti castiga bani in plus, iar pe 27 poate aparea in viata ta un fost partener, asa ca trebuie sa ai grija ce fel de atentie acorzi acestei persoane.

Pagini: 1 2

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top