Connect with us
Horoscop Camelia Pătăşcanu, săptămâna 17 - 23 decembrie 2018

Știri

Horoscop Camelia Pătăşcanu, săptămâna 17 – 23 decembrie 2018

Horoscop săptămânal Camelia Pătrăşcanu 17-23 decembrie. Astrologul a prezentat previziunile astrale pentru săptămâna de dinaintea Crăciunului.

Pentru mai multe zodii se anunţă zile interesante:

HOROSCOP Berbec – au șansa să rezolve lucruri, spor, eficiență. Foarte multe drumuri și discuții, au agenda încărcată și au foarte multe lucruri de făcut. Un weekend care activează relația cu familia.

HOROSCOP Taur – sunt intuitivi, au fler, știu cum să se descurce, dar și foarte atenți la partenerul de viață. Este important să ajungă la un consens, destul de zgârciți, dar fac cadouri pline de inspirație.

HOROSCOP Gemeni – sunt cu ochii la partener, au multe lucruri de spus, trebuie să îi asculte pe cei apropiați. Vor trage alte concluzii ca până acum. Sunt preocupați de bani și foarte economi. Fac cadouri inteligente, pline de semnificație. Marți, miercuri și joi sunt zile importante pentru sănătate.

HOROSCOP Rac – multe activități, aleargă în stânga și în dreapta. Plini de inspirație și iubire marți, miercuri și joi. Este bine în aceste zile să facă complimente, să aibe întâlniri pline de afecțiune. Pentru joi vineri și sâmbătă, alergătură multă și agitație. Atenție la sănătate și la volan!

HOROSCOP Leu – dispoziție foarte bună pentru familie, este importantă atmosfera din casă, știu că trebuie să mai lase și de la ei, sunt înțelepți. Pentru marți, miercuri și joi, multe responsabilități, multe lucruri de făcut, au rezultate. În rest, atmosferă frumoasă și amicală.

HOROSCOP Fecioară – pot conta pe propriile lor forțe, sunt destul de preocupate și de activitățile profesionale, dar căminul și casa contează. Sunt foarte implicate în treburi gospodărești, se anunță musafiri. În familie domină prin moralitate și exigență, bine ar fi să să aibă și tact, iar criticile să fie mai puțin ascuțite.

HOROSCOP Balanță – aceeși preocupare pentru casă, dar stau cel mai bine dintre zodii la capitolul finanțe. Fie cheltuiesc judicios banii, fie chiar reușesc să câștige ceva. Sunt puse pe drumuri, întâlniri multe și vesele, au spirit de glumă și replici inspirate. În familie se discută lucruri importantă.

Citeşte continuarea pe antena3.ro!

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top