Connect with us
Horoscop Camelia Pătrășcanu Trendul astral al săptămânii 1 - 7 aprilie 2019

Știri

Horoscop Camelia Pătrășcanu 1 – 7 octombrie 2018

Horoscop Camelia Pătrășcanu 1 – 7 octombrie 2018. Astrologul a realizat predicțiile pentru prima săptămână a celei de-a zecea luni din an.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 1 – 7 octombrie 2018:

HOROSCOP. Berbec: Are o săptămână în care e bine să-și fundamenteze actuala poziție, siguranța personală, atât în familie, cât și în afaceri, să fie mai prudent în relațiile sale, aspecte bune în zona parteneriatelor beneficii surprinzătoare prin alte persoane. Joi cam tensionată, în weekend sănătatea pe primul plan.

HOROSCOP. Taur: Au o săptămână care începe luni cu o zi foarte fertilă, pot face bani sau fac ei niște manevre prin care le pot veni niște bani, tot prin discuții obțin banii, fie prin contracte, fie printr-un mod inteligent de a găsi canale. Tensiuni în familie, în weekend lucrurile se îmbunătățesc.

HOROSCOP. Gemeni: Pentru că au Luna chiar în semnul lor zodiacal, încep bine chiar de luni și asta înseamnă inspirație și intuiție în relațiile personale și în muncă, bani marți și miercuri. Joi este o zi tensionată sub aspectul actelor și din punct de vedere administrativ, tot felul de drumuri, trebuie să le rezolve, în weeked sunt în familie.

HOROSCOP. Rac: Atenție luni la ce spun alții, poate nu au observat niște nuanțe, marți și miercuri au intuiție și fler în relațiile personale, relații bune cu copiii, discuții în familie legate de bani joi.

HOROSCOP. Leu: O săptămână în care sunt foarte energici, pun presiune pe cei cu care colaborează, vor să facă lucrurile în viteză. Abia în a doua jumătate a săptămânii, vineri-sâmbătă au apescte bune financiare, joi au o criză de nervi dacă cineva nu face ca ei.

HOROSCOP. Fecioară: Întreprinderi în carieră, sunt foate energice și vor să se impună la locul de muncă, pot să-și pună în valoarea ingeniozitatea și creativitatea, sunt foarte ambițioase și de pe urma acestei munci vor câștiga și bani. Joi au tensiuni din cauza unor surprize. CITEȘTE CONTINUAREA PE ANTENA3.RO.

CITESTE SI: Lidia Fecioru: Cum să ne îmbrăcăm ca să atragem bani

Horoscopul runelor pentru luna octombrie 2018. Lună neagră pentru 3 zodii

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top