Connect with us
Horoscop zilnic 18 martie 2019 - 3 zodii încep săptămâna cu noroc

Știri

Horoscop Camelia Pătrășcanu 18-24 martie 2019 – Le cresc veniturile

Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 martie 2019 pentru toate zodiile.

Horoscop Săptămânal Camelia Pătrășcanu 18 – 24 martie

HOROSCOP BERBEC. Pentru săptămâna următoare berbecii trebuie să muncească mult, mai ales marți și miercuri. E lună plină joi și interesează direct mai ales în ceea ce privește relațiile. Berbecii sunt foarte atenți la muncă, dar și în parteneriate. Vor să își impună opinia.

HOROSOCP TAUR. Taurii vor să încheie un proiect. Lucruri mari și multe de făcut, mai ales marți și miercuri dar lună plină vizează mai ales munca. Taurii trebuie să se plângă mai puțin de colaboratori, dar să îi aleagă mai bine. Aceasta este lecția. De joi încolo urmează 30 de zile de mare atenție în legătură cu munca de colaborare.

HOROSCOP GEMENI. Gemenii au și ei o săptămână în care mercur retrograd se află în zona carierei. Aceștia își recapătă încrederea și optimismul, nu au voie să greșească mai ales dacă știu că altădată în situații similare au făcut-o. Gemenii trebuie să fie mai atenți și să își corecteze greșelile.

HOROSCOP RAC. Racii trebuie să fii atenți la tot ce înseamnă vehiculare de informații, dar să fie atenți și la lucrurile pe care le au de rezolvat fie medical, fie profesional.

HOROSCOP LEU. Aceștia își promit să nu facă compromisuri, lasă trecutul în urmă și investesc în viitor. De joi încolo timp de 30 de zile soarele în Berbec îi ajută să își facă planuri de viitor.

HOROSCOP FECIARĂ. Fecioară are mercur retrograd în zona relațiilor personale. Calitățile lor trebuie neapărat manifestate la fel și rezultatele foarte bune. Luna plină aduce în cazul fecioarelor mai multă calitate și mai multă putere de expresie.

HOROSCOP BALANȚĂ. Balanțele sunt inspirate de o persoană. Mercur retrograd le învață că au mai greșit față de colegii lor sau în funcție de felul în care au pus problema. Luna plină de joi le spune că trebuie să fie un pic mai atenți la cei din jur.

HOROSCOP SCORPION. Scorpionii ordonează afacerile și colaboratorii. Aceștia au mercur retrograd în zona creativității. În mod normal ar trebui să fie mai mobili și mai implicați, să fie originali și să acționeze indiferent de domeniu. De joi este subliniată zona colaboratorilor.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Săgetătorii au energie și dispoziție pozitivă. Este posibil ca aceștia să descopere că au făcut niște greșeli, dar care pot fi corectate în prezent. De joi cu lună plină axa iubirii este activată de planete.

HOROSCOP CAPRICORN. Pentru Capricorn săptămâna viitoare aduce planuri. Au revelații în viața personală. Capricornii vor să vadă lucrurile din toate punctele de vedere înainte de a lua o decizie.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Pentru vărsători e vorba de muncă. Aceștia au curajul exprimării opiniilor, vor să câștige dar să muncească foarte puțin.

HOROSCOP PEȘTI. Peștii au și ei o lună plină, o lună fixată în zona banilor. Sunt deciși să își crească veniturile. Peștii pot avea mult succes în săptămâna următoare.

Camelia Pătrășcanu astrolog. Realizator horoscop săptămânal la Antena 3. https://www.facebook.com/Camelia-Patrascanu-1536583223246646/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top