Connect with us
Horoscop Camelia Pătrășcanu 24 - 30 iunie 2019 - Gemenii sunt avertizați

Știri

Horoscop Camelia Pătrășcanu 24 – 30 iunie 2019 – Gemenii sunt avertizați

Horoscop Camelia Pătrășcanu 24 – 30 iunie 2019. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul săptămânii 24 – 30 iunie. Joi și vineri sunt cele mai bune zile pentru majoritate zodiilor.

Berbec

– sunt puși pe fapte mari, mai ales marți, miercuri și joi. Au multe opinii de subliniat, sunt capabili să strice o treabă făcută până acum și pot veni cu o versiune mai bună. Pot câștiga bani de pe urma îndrăznelii lor.

Taur

Debutează mai anevoios, au încă nevoie să își încarce bateriile. Se ocupă mai mult de sănătatea lor, de lucruri subtile la locul de muncă. Joi și vineri au capacități de a schimba lucruri, să vină cu inovații.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 24 – 30 iunie 2019

îSunt în formă, pot participa la o întâlnire importantă, unde pot face o impresie foarte bună. Mizele sunt mari. Prietenii sunt importanți, la fel și conexiunile. Un secret îl află joi.

HOROSCOP 24 – 30 iunie 2019 Rac

O săptămână dedicată carierei, persoanelor importante. Se distanțează cumva de regulile unui parteneriat cu care nu mai sunt de acord și își asumă independența.

HOROSCOP 24 – 30 iunie 2019 Leu – Se orientează mai mult către alții, sunt foarte concentrați pe parteneri și colaboratori. Pot specula un punct nevralgic luni, pot face corecții. Discuții legale și filosofice, marți și miercuri. Joi și vineri pot schimba lucruri.

HOROSCOP. Fecioară – Relații publice, întâlniri susținute astral. Se gândesc la bani, sunt motivate să sporească financiar speculând atuurile pe care le au. Zi de joi excepțională, pot privi informații care să deschidă un culoar pentru viitor.

HOROSCOP. Balanță – Muncesc. Listă lungă cu lucruri de rezolvat. Sunt motivate, dar marți și miercuri sunt zile conflictuale. Nu sunt dispuse să facă compromisuri, se țin tare pe poziții și pot avea dispute. Joi, insistând, persoana cu care colaborează își schimbă dispoziția.

HOROSCOP. Scorpion – Motivație și inspirație, au imaginație și intuiție. Încep cu mult avânt, pentru că au viziunea obiectivului. Muncesc pe rupte și contra cronometru. Joi au o zi de excepție, fie un rezultat bun.

HOROSCOP. Săgetător – Discreție, sunt atenți la confortul lor, să își consolideze poziția. Pun accent pe casă și cămin. Există aspecte de iritare, părinții se pot supăra pe copii sau pe alte persoane tinere din anturajul personal. Joi și vineri, semn al schimbării și rezultate financiare.

HOROSCOP. Capricorn – Luni este sub semnul afacerilor, a actelor sau discuțiilor importante. Surprind subtilități, sunt foarte buni negociatori. Marți și miercuri nu trebuie să se grăbească, răbdarea le este recompensată joi și vineri.

HOROSCOP. Vărsător – Muncă și bani. Mobilizare luni și lucrurile ies bine. Sunt agitați mental și corporal, drumuri multe și idei, toate sunt valoroase, dar trebuie ordonate. Au sentimentul că au pus o fundație și asa este.

HOROSCOP. Pești – Sunt inspirați, conectați la energiile subtile, e bine să facă lucrurile așa cum le dictează sufletele. Pun pasiune în muncă. Atenție la bani, tind să cheltuiască marți și miercuri. O veste neașteptată joi și vineri, pozitivă, care le schimbă dispoziția.

Antena 3

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top