Connect with us
Horoscop Camelia Pătrășcanu săptămâna 10 - 16 iunie 2019 - Controverse și situații neprevăzute

Știri

Horoscop Camelia Pătrășcanu săptămâna 10 – 16 iunie 2019 – Controverse și situații neprevăzute

Camelia Pătrășcanu a realizat horoscop săptămânal pentru perioada 10 – 16 iunie 2019. Se anunță o săptămână complicată și cu multe probleme de sănătate pentru unele zodii. Acordați-va atenție și urmăriți semnele pe care corpul vi le dă. Previziunile pentru fiecare zodie mai jos.

HOROSCOP BERBEC. Este o săptămână plină de discuții încontradictorii, atât cu colegii de serviciu, cât și cu șefii. Nu vă certați pentru bani, ci pentru modul în care vă desfășurați activitatea.Marți și miercuri pot avea discuții în cuplu. Călătoresc în weekend.

HOROSCOP TAUR. Una din cele mai bune săptămâni din iunie. Nicoleta Svârlefus vă sfătuiește să fiți atenți la ce acte semnați. Marți și miercuri posibil să vă copleșească volumul de muncă, dar merită efortul.

HOROSCOP GEMENI. Săptămâna 10-16 iunie 2019 este pentru voi cu mare accent pe viața profesională și veți avea multe reușite. Deși succesul profesional vă poate da șansa să ieșți pe podium, preferați să stați în spate. Zilele voastre favorite sunt marți și miercuri.

HOROSCOP RAC. Astrologul Nicoleta Svârlefus vă sfătuiește să fiți foarte atenți săptămâna aceasta, pentru că apare riscul de accidente. Spre finalul săptămânii, dacă plecați la drum aveți grijă de toate detaliile. Per total horoscopul săptămânal se rezumă la multe discuții, nu neapărat plăcute.

Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie 2019 atenție la problemele fizice

HOROSCOP LEU. Trebuie să vă monitorizați atent corpul pentru că acesta vă dă semne de care trebuie să țineți cont. Zona profesională prinde un nou contur, cariera va evolua exact în punctul în care v-ați dorit.

HOROSCOP FECIOARĂ. Se anunță o săptămână plină pentru voi, dacă în weekend vă pomeniți cu musafiri, în cursul săptămânii sunteți testat la abilitățile practice. Mai precis trebuie să vă apucați să rezolvați treburile rămase în aer.

Citește și:

HOROSCOP BALANȚĂ. 10-16 iunie 2019 nu este o perioadă tocmai roz pentru voi, dar nu vă lasați descurajați. Posibile probleme de sănătate, marți și miercuri sunt zile de foc, fiți atenți.

HOROSCOP SCORPION.Planurile actuale nu se mai potrivesc cu prezentul, așă că este timpul să vă construiți noi idei pentru viitor. Banii sunt la dispoziție, mai ales spre weekend.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Nu uitați de cele mai bune lucruri la care vă pricepeți, încercați să vă ocupați de acestea și de altele care vă dau bătăi de cap. Mare grijă la sănătate, conform astrologului Nicoleta Svârlefus săptămâna aceasta zodiile de aer pot avea probleme medicale.

HOROSCOP CAPRICORN. Sunteți puși să fiți cu un pas în fața tuturor, așa că vă veți apuca de căutat răspunsuri pentru a fi pregătiți.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Este nevoie să refaceți strategia financiară și să faceți corect noile calcule, nu mai este timp de pierdut energie. Joi și vineri sunt zilele voastre favorabile, profitați de ele.

HOROSCOP PEȘTI. Sunteți în pe podium săptămâna aceasta, aveți grijă ce faceți, ce spuneți și mai ales cum vă prezentați. Este foarte important să fiți la înălțime.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top