Connect with us

Știri

Horoscop chinezesc aprilie 2018 Anca Dimancea. Ce se întâmplă până pe 16 aprilie

Astrologul Anca Dimancea a făcut horoscopul pentru noua lună, care în calendarul astrologic chinezesc se încheie pe 16 aprilie.

Horoscop chinezesc aprilie 2018 Anca Dimancea

„Şobolanul primeşte o penalizare sau chiar mai multe, să aibă grijă cu sănătatea. Există posibilitatea unor mici accidente, de la tăiatul morcovilor până la cum calcă.

Bivolii. Nu este luna lor favorabilă, pot fi marcaţi de furturi. Trebuie să aibă grijă că pot fi păcăliţi şi trădaţi.

Tigru. Trebuie să aibă grijă cu banii, să nu investească, să nu aibă aşteptări prea mari financiare, să nu ia decizii importante.

Iepurii. Li se pot accentua problemele de sănătate, sunt şi zile bune, chiar foarte bune. Pot avea probleme cu insomniile, ar trebui să nu se ducă excesiv la sală.

Dragon. Sunt beneficiaţi în plan financiar, să aibă grijă cu certurile. S-ar putea ca în unele zile să apară nişte discuţii cu superiorii. Cu sănătatea stau bine dacă nu se enervează.

Şarpe. Sunt pe val, sunt reprezentaţi bine în dragoste şi trebuie să aibă grijă la discuţiile în contradictoriu.

Cal. Ei fac bani, pot obţine o poziţie mai înaltă, ei sunt fericiţii zodiacului în această lună şi stau bine şi cu dragostea.

Oaie. Li se cere sfatul, sunt foarte ajutaţi şi înţeleşi. Este lună de maximum succes, stau bine şi cu sănătatea.

Maimuţă. Să aibă grijă în trafic să nu se enerveze că de acolo pot pleca mici probleme. Au foarte bună reprezentare pe carieră. Să aibă grijă la trafic, agitaţie, zgomot, în rest, foarte bună luna pentru ei.

CITESTE SI: Horoscop săptămânal 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Încă o Lună Albastră care aduce schimbări pentru zodii!

Cocoşii îşi revin după luna trecută. Trebuie să aibă grijă la sănătate, nu au probleme cu banii.

Câine. Este anul lor. Ar putea avea probleme la locul de muncă, trebuie să fie mai puţin vocali.

Mistreţul. Nu prea îşi găseşte drumul, bărbaţii pot fi afectaţi în carieră, pot să plătească cu sănătatea”, a spus Anca Dimancea la „Star Matinal de Weekend” de la Antena Stars.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top