Connect with us

Știri

Horoscop Chinezesc Mariana Cojocaru 2020, Sobolanul de metal

HOROSCOP. Mariana Cojocaru, astrolog, a explicat la Antena 3 ce ne aduce zodiacul chinezesc anul acesta, pe toate planurile.

HOROSCOP. Anul Șobolanului de metal debutează într-o zi de sâmbătă, pe axa dragonului care va fi în Capricorn și Rac. Șobolanul are echivalent în zodiacul european Săgetătorul, deci va fi un an cu probleme, cu conflicte în planul socio-politic și, mai ales, în familii. Acolo se văd tot felul de dispute. Va fi un an cu cumpene și cataclisme. Importantă este astrograma personală a unui om. Aici suntem într-un cadru general.

HOROSCOP. Este un an în care vor fi taxați oamenii șireți. Anul Șobolanului are o semnificație aparte. E unul dintre cei 12 ani ai zodiacului chinezesc. Taxează oamenii șireți care se folosesc de cei buni, blânzi, profesioniști. E un an în care diplomația va trebui să predomine. Vor exista conflicte atât pe plan intern, cât și pe plan extern, vor fi mari probleme cu oamenii care nu respectă legea, cu cei care au beneficii de pe urma celor care muncesc atât afară, cât și în străinătate.

HOROSCOP. Dacă e să mă refer la zodiac, aș spune că Șobolanul, în anul Șobolanului, poate avea probleme cu justiția terestră sau divină. Vizate sunt sănătatea și cariera.

HOROSCOP. Pe plan sentimental, vor fi dispute în familii. E un an în care Șobolanul vine cu dezbinări, cu momente în care mulți își vor pune întrebarea dacă merită să stea într-o relație sau nu.

Sunt Adrian Ioan si de mai bine de 5 ani sunt editor la HUFF. Pasionat de presa din adolescenta, am acumulat 14 ani de experienta la Pro Tv, Realitatea, Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top