Connect with us
Horoscop Cristina Demetrescu mai 2017. Previziunile astrologului Cristina Demetrescu pentru fiecare nativ din zodiac.

Știri

Horoscop Cristina Demetrescu mai 2017. Previziuni pentru toate zodiile

Leu

Sunt acuzați de egoism. Destinul intră pe zodia lor. Se vor întâmpla lucruri interesante pentru Lei. Probabil că ar trebui să aibă mai multă răbdare e cu cei dragi și să comunice.

Fecioară

Ar trebui să aibă grijă. Cei care au părinți , rude cu anumite probleme sa dea o mână de ajutor. Stau bine pe partea financiară. Ajută, dar sunt și binecuvântate. Au ceva probleme legate de casa și schimbarea unor proprietăți.

Balanța

Balanțele sunt răsfățate în relație, iar cele singure ar putea să găsească pe cineva. Să nu stea singure, să socializeze, Nu se știe când pică iepurele!

Scorpion

Scorpionii trebuie să fie precauți pe partea financiară. Sunt bombardați de cheltuieli, ar putea să arunce cu foarte mulți bani. Să își vadă de sănătate și să găsească persoanele potrivite . Și profesional stau foarte bine.

Săgetator

Trebuie să fie atenți la comunicare. Este puțin risc de discuții, certuri conjugale sau certuri cu parteneri de afaceri. Au dor de ducă și vor să se distreze. Nu mai au răbdare și vor să aibă puțin mai mult timp pentru ei.

Capricorn

Profesional le este foarte bine, mai multe rezultate din iunie încolo. Sunt schimbări, au tot dreptul să fie optimiști, vor trece prin schimbări majore. La un moment dat, ar putea să își schimbe țara.  Simt ei că ceva se întâmplă, dar nu știu ce.

Vărsător

Să nu piardă timp să aștepte să li se întâmple ceva din partea altora. Au drumuri de făcut, pot să urmeze căsătorii. Să lase mai mult de la ei.

Pești

Banii sunt foarte bine aspectați. Pot veni bani si cadouri , moșteniri în cazul altora. Se pot pregăti pentru a investi, pentru a-și schimba apartamentul. Sunt mai putin aspectați din punct de vedere profesional și cu autoritățile. Mulți nu mai vor să se raporteze la cineva.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top