Connect with us
Horoscop de weekend 13-14 iulie 2019. Probleme financiare pentru două zodii

Știri

Horoscop de weekend 13-14 iulie 2019. Probleme financiare pentru două zodii

Balanță

Sâmbătă: Dacă vrei să scapi de o grijă, cel mai bine ar fi să spui ce ai pe suflet. Vei simți o eliberare puternică atunci când vei vorbi deschis despre ce te supără.

Duminică: Ziua aceasta se anunță a fi una bună pentru tine, cu realizări în planul social, dar și în cel material. Profită din plin de șansele care se ivesc azi!

Scorpion

Sâmbătă:  Norocul este de partea ta azi, așa că trebuie să valorifici aceste momente. Gândește-te cu mare atenție în ce vrei să investești. Nu neglija persoanele din jurul tău!

Duminică:  Pot avea loc evenimente deosebite azi, care îți schimbă viața în bine. Totodată, ai de luat o decizie importantă într-o problemă de natură sentimentală. Gândește bine înainte de a acționa!

Săgetător

Sâmbătă: Dacă vrei ca visele să ți se îndeplinească, trebuie să muncești din greu pentru ele. Nimic în viața asta nu se poate face fără puțin efort. Concentrează-te și nu te împiedica de mici obstacole!

Duminică: O problemă în dragoste, mai veche, nu îți dă pace. De asemenea, situația financiară îți dă unele bătăi de cap.

Capricorn

Sâmbătă: Poți face lucruri minunate și fără să-i pui pe alții sub presiune. Amintește-ți că trebuie să dai dovadă de răbdare în unele momente.

Duminică: O veste primită dimineață te irita. Ai mare grijă: nu provoca o ceartă cu persoana iubită din cauza faptului că tu te simți nervos.

Citește în continuare horoscopul în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top