Connect with us
Horoscop de weekend 25-27 octombrie 2019. Zile de foc pentru toată lumea

Știri

Horoscop de weekend 25-27 octombrie 2019. Zile de foc pentru toată lumea

Horoscopul de weekend 25-27 octombrie prevestește zile pline de provocări. Această perioadă este marcată de Luna Nouă din Scoprion din data de 28 octombrie. Sunt șanse mari să poți privi în interiorul tău, să te redescoperi și să afli car eeste menirea ta și ce îți dorești cu adevărat să realizezi în perioada următoare.

Vei reuși să ierți mai mult ca niciodată și astfel te vei elibera de o povară mare.  Venus crește puterea de a ne apropia mai mult de partenerul de cuplu și de a vorbi deschis despre ce ne dorim de la acesta.

Horoscop de weekend 25-27 octombrie Berbec

Te gândești mai mult la viitor și faci multe planuri. ai grijă însă să fii mair ealist, căci ai putea cădea în capcane ale unor persoane apropiate. Ai multe planuri de afaceri pe care vei reuși să le duci la bun sfârșit.

Luna Nouă te împinge să cauți un început, mai ales pe plan sentimental. Așadar nu este exclus să apară o persoană nouă în viața ta. Vei reuși să îi faci pe cei din jur să îți ofere tot ce este mai bun. De aceea vei fi apreciat în aceste zile oriunde vei merge.

Horoscop de weekend 25-27 octombrie Taur

Norocul îți surâde în sfârșit și poți realiza multe în aceste două zile. Chiar dacă până acum lucrurile nu au mers în mod extrordinar și nu ai reușit să duci la îndeplinire unele obiective, este momentul să faci schimbări majore care te vor ajuta de acum încolo.

Profită de aceste zile pentru a te odihni și a te reface. Ai nevoie de forțe proaspete pentru săptămâna care urmează, pentru că te vor aștepta mai multe provocări decât crezi. Cel mai important este să îți păstrezi încrederea de sine, pentru că ai tendința să te pierzi.

Horoscop de weekend 25-27 octombrie Gemeni

Te gândești mai mult la partenerul de cuplu și nu știi cum să reînvii relația, să faci mai multe pentru a fi mai apropiați. Ai nevoie mai mare de încrederea lui și este timpul să scoți armele secrete pentru a-l recuceri. Surpinde-ți partenerul de viață cu ceva neașteptat în acest weekend.

Vei avea beneficii majore și pe plan financiar, așa că vii pe fază și ai grijă la cheltuieli. Chiar dacă vei câștiga în plus, nu este o perioadă oportună pentru a face cheltuieli mari.

Horoscop de weekend 25-27 octombrie Rac

Vei avea parte de zile tare vesele, pline de distracție. Este momentul perfect să lași la o parte toate supărările și problemele și să te relaxezi în apropierea celor dragi. Poate că vei pregîti o petrecere la tine acasă, sau vei merge într-o mini excursie la munte.

Ai face bine să iei legătura cu rudele cu care nu ai mai vorbit de mult. Este o oportunitate foarte bună să vă mai apropiați, pentru că în scrut timp s-ar putea să le simți dorul mai tare ca niciodată. De ce să nu profitți de weekend pentru o reîntâlnire?

Horoscop de weekend 25-27 octombrie Leu

Luna din Scorpion îți stimulează sorința de a-ți exprima afecțiunea față de cei apropiați, mai ales față de partenerul de cuplu. Nu fi supărat dacă persoana respectivă nu îți va răspunde așa cum ți-ai dorit, asta nu înseamnă că nu simte aceleași lucruri.

Poate ar fi bine să luați un calcul o aventură în acest weekend. Plecați într-o excursie sau luați o cină romantică. Faceți orice activitate care ar putea să vă apropie și te vei simți mult mai bine, mai în control.

Horoscop de weekend 25-27 octombrie Fecioară

Luna în Scoprion te îndrumă să umbli puțin la portofel și să investești în ceva important. Ar pitea fi vorba despre un cadou la care te-ai gândit de mult, sau poate la o atenție pentru cineva din familia ta.

Orice ar fi, ai face bine să calculezi așa cum trebuie cadoul respectiv și să nu cheltui prea mult. Nu stai strălucit cu finanțele și ar trebui să fii rezervat.

Horoscop de weekend 25-27 octombrie Balanță

Weekendul acesta trebuie să te concentrezi asupra propriei persoane. Este foarte important să realizezi că valorezi enorm și ești persoana de acum pentru că ai rezistat tuturor obstacolelor pe care le-ai întâmpinat.

Uneori ești prea dur cu tine însuți și asta nu îți face bine. Cântărește puâin lucrurile și revino-ți. Ai nevoie de mai mult încredere în tine.

Horoscop de weekend 25-27 octombrie Scorpion

Încearcă să fii mai discret, pentru că nu toți cei din jur trebuie să știe tpt ce faci. In acest weekend, poti avea parte de o intalnire amoroasa secreta, chiar o aventura amoroasa. Indiferent care este scenariul, un rol mare il joaca pasiunea si romantismul.

Vei visa foarte mult cu ochii deschiși, însă multe dintre visele tale ar putea deveni realitate dacă ești suficient de motivat. Âine doar de tine!

Horoscop de weekend 25-27 octombrie Săgetător

Vrei să lupți mai mult pentru un prieten, chiar dacă până acum această persoană te-a dezamăgit, Ai puțină răbdare dacă ții cu adevărat la această pesoană. Uneori timpul nu este în favoarea ta, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți.

Fii sigură pe valoarea ta si bucura-te de weekend-ul acesta alaturi de oameni care te iubesc si chiar au nevoie de energia ta molipsitoare de bine.

Horoscop de weekend 25-27 octombrie Capricorn

Luna în Scorpion te îndeamnă să faci mai multe pentru tine, să iei decizii importante cu privire la persoana ta, la ceea ce urmează să faci pe plan sentimental și nu numai.

Nu ți-a fost niciodată teamă să încerci lucruri noi, așa că amintește-ți acest lucru și profită de acest weekend din plin. Distrează-te  din plin și aduna lângă tine oameni care te prețuiesc.

Horoscop de weekend 25-27 octombrie Vărsător

Este timpul să socializezi mai mult, să ieși în oraș, să raspunzi invitațiilor prietenilor. Nu este loc de stat în casă weekendul acesta, pentru că prea multe aventuri te alteaptă.

Și pe plan sentimental se anunță zile fierbinți. Nu toată lumea trebuie să știe ce faci cu partenerul de cuplu, așa că mai bine țineți pentru voi doi tot ceea ce se întâmplă în weekend.

Horoscop de weekend 25-27 octombrie Pești

Ai așteptări prea mari de la o anumită persoană și vei fi deazmăgit. Ar fi bine să nu stai supărt tot weekendul, ci să îți amintești cp ai multe motive să te distrezi și să fii fericit.

De asemenea nu trebuie să te implici la fel de mult pe viitor. Ai tendința să dai totul pentru persoanele la care ții și nu te protejezi deloc. Acest lucru duce numai la suferințe.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top