Connect with us
horoscop de weekend 4-5 noiembrie 2017

Știri

Horoscop de weekend 4-5 noiembrie 2017. Câteva zodii au dificultăți!

Gemeni

Sâmbătă: Te simți perfect în compania prietenilor pentru că simți că sunteți pe aceeași lungime de undă. Cere-le ajutorul, mai ales dacă ai probleme apăsătoare pe suflet.

Duminică:  Deși e duminică, ești ocupat și ești nevoit să refuzi o invitație interesantă. Stai liniștit, vei mai avea ocazia să onorezi această invitație și altă dată.

Rac

Sâmbătă:  Profită de această zi linștită pentru a-ți încărca bateriile. Dedică timpul liber pe care îl ai azi doar relaxării.

Duminică: Te macină unele probleme cu banii care duc inevitabil la discuții în contradictoriu cu cei din familie.

Leu

Sâmbătă: Dai peste un hop financiar care îți taie puțin din elan. Simți un gol în portofel care va trece până la urmă, dar pentru un moment, trebuie să mai reduci din cheltuieli.

Duminică: Primești unele sfaturi prețioase din partea unor persoane mai experimentate decât tine. Ar fi bine să ții cont de ele, pentru că va veni și vremea să pui în practică ce ai auzi acum.

Fecioară

Sâmbătă:  E greu de spus dacă te îndrepți în direcția potrivită, mai ales că primești semnale contradictorii. Cel mai important ar fi să tratezi lucrurile cu prudență.

Duminică: Faci multe drumuri astăzi și deja îți zboară gândul la Sărbătorile de iarnă. Plănuiești să pleci undeva și începi să îți faci calcule.

Citește în continuare horoscopul în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top