Connect with us
Horoscop de weekend 5 - 6 octombrie 2019. Două zile frumoase pentru 2 zodii

Știri

Horoscop de weekend 5 – 6 octombrie 2019. Două zile frumoase pentru 2 zodii

Horoscop de weekend 5 – 6 octombrie 2019. Vine un nou sfârșit de săptămână cu încărcătură deosebită pentru mai multe zodii.

Iată ce au pregătit astrele zodiilor:

Berbec

Sâmbătă: Vei simţi imediat dacă cineva umblă cu cioara vopsită pe lângă tine, dacă încearcă să se folosească de bunătatea ta în scopuri egoiste.

Duminică: Eşti atât de optimist, de vesel, de fericit încât unii ar putea spune despre tine că eşti de-a dreptul un visător naiv care iubeşte pe toată lumea.

Taur

Sâmbătă: E o zi senină indiferent de vremea de afară, pentru că sufletul tău e luminos şi calm cât timp te comporţi ca un copil lipsit de griji.

Duminică: Vestea care soseşte azi îţi strică buna dispoziţie, dar şi planurile pe care le aveai în gând, deci trebuie să te pregăteşti pentru o schimbare bruscă.

Gemeni

Sâmbătă: Dacă porneşti acum într-o acţiune de anvergură, nu te aştepta la rezultate imediate, pentru că e cale lungă până când vor începe să se întrevadă.

Duminică: Nu crede chiar tot ce auzi astăzi, pentru că în preajma ta se infiltrează o persoană care apelează la minciuni şi tertipuri incorecte pentru a câştiga încrederea lumii.

Rac

Sâmbătă: Riscul poate avea şi o faţă atrăgătoare încât, dacă te laşi păcălit de aparenţe, ai putea avea mult de pierdut.

Duminică: Regreţi lipsa de cumpătare de care ai dat dovadă cu ceva timp în urmă, pentru că ai aruncat, absolut inutil, nişte bani pe fereastră.

Leu

Sâmbătă: Eşti influenţabil şi toate poveştile care ajung la urechile tale te fac să-ţi pierzi curajul de a duce mai departe ce ai început.

Duminică: Nu poţi trece la etapele următoare, pentru că o acţiune începută mai demult a rămas nerezolvată şi îţi cere de urgenţă să te ocupi şi de ea.

Fecioară

Sâmbătă: Vei fi judecat, de unii injust, de alţii corect, dar nu ţine cont de etichetele pe care ţi le pun cei din jur.

Duminică: Te simţi ciudat într-un anturaj cu care nu prea găseşti subiecte comune de discuţie. De obicei nu ai astfel de probleme, dar azi resimţi un puternic blocaj de comunicare, poate din cauza unor persoane care strică atmosfera cu modul lor de a se comporta.

Balanță

Sâmbătă: Cel mai bine e să stai în banca ta şi să-ţi pregăteşti succesul din umbră. Nu face prea mult tam-tam pe seama proiectului pe care îl construieşti cu ambiţie şi răbdare.

Duminică: Se animă spiritele în jurul tău, şi deşi pare a fi o atmosferă mai tensionată, tu nu intri în panică şi nu te opreşti la aparenţa agresivă a acestei stări de lucruri.

Horoscop de weekend 5 – 6 octombrie 2018

Scorpion

Sâmbătă: Nu ţine cont de nimeni, pentru că azi contezi doar tu şi capacitatea ta de a lua decizii fără influenţele sumbre din afară.

Duminică: Este vremea să te apuci serios de treabă, pentru că eşti la începutul unui proiect în care vei investi tot ce ai mai bun şi mai frumos în tine.

Săgetător

Sâmbătă: Urmează impulsul inimii în situaţia de faţă, nu aştepta sfaturi de la alţii, cât timp tu însuţi eşti sursa succesului.

Duminică: Discuţia pe care o ai azi cu ceilalţi membri ai familiei are darul de face lumină asupra unor perspective de care nu erai prea sigur.

Capricorn

Sâmbătă: Ai două direcţii la dispoziţie, dar niciuna nu-ţi inspiră mai multă încredere pentru a te decide rapid. Stai în cumpănă, analizezi situaţie pe toate feţele, înainte de a spune la ce variantă te-ai oprit.

Duminică: Priveşti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensă nerăbdare şi entuziasm. Dacă ai putea să-ţi păstrezi acest tonus până la capăt, roadele promiţătoare pe care le aştepţi se vor ivi şi mai repede

Vărsător

Sâmbătă: Eşti pregătit să investeşti o mare sumă de bani în confortul domestic, poate pentru a renova locuinţa sau a o redecora sau pentru a schimba un obiect casnic defect.

Duminică: Sunteţi pe punctul de a face o schimbare în cariera şi o să luaţi un avânt serios, veţi atinge un alt nivel, ceea ce înseamnă şi un alt statut financiar.

Pești

Sâmbătă: Se poate să se-anunţe cineva în vizită şi să pregătiţi camera de oaspeţi măcar pentru o noapte, dacă nu două.

Duminică: Te va invita cineva la un eveniment social, poate şi ca să contribui cu ceva care să ridice nivelul momentului respectiv, să atingi alte standarde.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top