Connect with us
Horoscop de weekend 9 - 10 februarie 2019 - Vești bune pentru capricorni

Știri

Horoscop de weekend 9 – 10 februarie 2019 – Vești bune pentru capricorni

Horoscop de weekend 9 – 10 februarie 2019.  Weekendul de la jumătatea lunii februarie va fi unul prielnic pentru majoritatea zodiilor.

Unii nativi se vor simți cuprinși de inspirația divină. Alții, se vor confrunta cu schimbări și trebuie să își asculte intuiția.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Nu aduce acuzații și reproșuri persoanei pe care o iubești. Vei regreta amarnic fiecare vorbă urâtă spusă astăzi jumătății tale.

Duminică: Dimineața te surprinde plin de entuziasm și de bună dispoziție. Te bucuri de timp de calitate în compania prietenilor apropiați.

Taur

Sâmbătă: Ai impresia că nu poți să te ajungi cu banii. Începi să regreți unele cheltuieli făcute și te gândești cum să faci să economisești cât mai mult.

Duminică: Ai parte de o reîntâlnire cu un vechi prieten, care îți face o propunere tentantă. Ar fi bine să analizezi cu atenție oferta care ți se face și să iei o decizie bine gândită.

Citește aici: Mariana Cojocaru horoscop săptămânal 10-16 februarie, lucrurile scapă de sub control

Gemeni

Sâmbătă: Te dedici prietenilor și pui problemele lor mai presus de problemele tale. Dai dovadă de un altruism ieșit din comun și te simți bine făcând acest lucru.

Duminică: Ar trebui să te relaxezi astăzi și să lași deoparte toate grijile, măcar pentru câteva ore. Profită de câteva clipe de liniște, care te vor ajuta să îți reîncarci bateriile pentru o săptămână plină de neprevăzut.

Rac

Sâmbătă: Nimic nu se compară cu o sâmbătă relaxantă petrecută în sânul familiei. Ai parte de o zi relaxantă, după o săptămână în care ai fost pus la încercare.

Duminică: Ar fi bine să acorzi o atenție sporită unei persoane de sex feminin din familia ta. Ai grijă la nemulțumirile celor din jurul tău.

Leu

Sâmbătă: Gândirea negativă nu te lasă să îți pui toate planurile de viitor în practică. Poate ar trebui să vezi și jumătatea plină a paharului și să nu te blochezi doar la aspectele mai puțin frumoase.

Duminică: Este o zi oportună schimbărilor. Intuiția ta este la cote maxime și ar fi bine să profiți de acest lucru.

Horoscop weekend Fecioară

Sâmbătă: Te deprimă singurătatea și ai impresia că nu este nimeni alături de tine. Este o impresie falsă, pentru că ai pe cine să te bazezi. Trebuie doar să deschizi puțin ochii.

Duminică: Ai șansa de a primi o sumă semnificativă de bani. Cu toate acestea, ar fi bine să nu te duci să îi cheltuiești cu prima ocazie. Învață să faci și unele economii.

Balanță

Sâmbătă: Nu îți pierde încrederea în sine, ci continuă să lupți pentru idealurile tale. Vei ajunge, în cele din urmă, să îți atingi scopul!

Duminică: Ar fi bine să asculți și de sfaturile celor mai în vârstă decât tine, mai ales dacă dai de o situație cu care nu te-ai mai confruntat până acum.

Scorpion

Sâmbătă: Ai tendința de a te demoraliza, după ce nu ți s-a îndeplinit o dorință. Nu te lăsa copleșit de sentimente negative, ci mentine-ți optimismul.

Duminică: Te cuprinde o inspirație divină și îți vin cele mai bune idei în această zi. Trebuie doar să le pui în practică cât mai curând.

Săgetător

Sâmbătă: Te afli aproape de o situație de mare risc, însă ignori semnele care ar trebui să îți confirme astea. Ar trebui să acționezi cu prudență și să nu te afunzi în negare.

Duminică: Reușești să scapi de o problemă cu banii și te simți mai ușurat. Nu îți neglija sănătatea! Nu vrei să te trezești cu o problemă de ordin medical în prag de primăvară.

Capricorn

Sâmbătă: Profită de această zi pentru a face o mică excursie cu persoana iubită. Este un moment prielnic pentru a-i arăta iubirea pe care i-o porți.

Duminică: O veste bună primită de la un prieten îți face ziua mai frumoasă. Spre seară, este posibil să primești o vizită a unei rude.

Vărsător

Sâmbătă: E momentul perfect să finalizezi un proiect care ți-a consumat rezerve mari de energie și timp. Ai investit tot ce a fost posibil în acest proiect, iar acum zâmbești pentru că tot ce a fost mai greu s-a terminat.

Duminică: Există posibilitatea să apară tensiuni în relația de cuplu. Nu face reproșuri dureroase partenerului de viață și tratează situația cu calm.

Pești

Sâmbătă: Ar trebui să nu te mai stresezi gândindu-te la ce au alții și ce nu ai tu. Ar trebui să înveți să te simți bine în pielea ta și să nu mai faci comparații inutile cu alte persoane.

Duminică: Se întrevede o zi foarte importantă în planul amoros. Dacă ești singur/ă ai șanse ca iubirea să îți iasă în cale.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top