Connect with us
Horoscop 9 februarie 2018. Este indicat să nu vă implicaţi în dispute

Știri

Horoscop februarie 2018. Ce aduce ultima lună de iarnă pentru zodii

Horoscop februarie 2018. Ultima lună de iarnă le dă zodiilor posibilitatea unui nou început în primăvară. În februarie, unii nativi vor descoperi adevăruri, iar alții își pot pune ordine în viață.

În 2 februarie, Venus intră în Vărsător, aducând o schimbare în atitudine. Unii se vor simți diferit față de relațiile în care sunt și vor avea schimbări și în ceea ce privește pe cei pe care îi țin aproape.

Multe întrebări ies la iveală. Valorile și credințele pot fi puse la încercare în această perioadă. Zona de relații va fi una tumultoasă până când Soarele intră în Vărsător.

Acest fenomen se petrece pe 5 februarie, iar atitudinea detașată va pătrunde în viața zodiilor. Unii vor încerca să evite grijile și problemele și vor pleca în vacanțe.

Relaxarea este cuvântul de ordine, iar cei care au fost foarte critici cu cei din jurul lor până acum vor afișa o schimbare în felul lor de a fi. Compasiunea va fi la cote înalte în zilele ce urmează.

Horoscop februarie 2018 – Ce aduce Luna Nouă în Vărsător

Pe 8 februarie avem Lună Nouă, prilej cu care unii vor simți o creștere de energie și vor începe să gândească noi planuri pentru viitor. Această Lună Nouă favorizează individualitatea, dar și inovația.

Mercur se alătură lui Neptun în Vărsător, iar lucrurile încep să devină complicate și se trimit multe mesage amestecate, lucru care poate bulversa puțin viața celor care au ocupații stresante.

Este și o parte bună în această perioadă. Luna, Mercur, Neptun, Soarele, Luna și Venus care vor fi în februarie în Vărsător aduc un suflu nou și inspirație din toate părțile. Cei care și-au pierdut motivația vor găsi o revigorare și vor fi dispuși să încerce lucruri noi.

Sunt vești bune și pentru cei singuri, care vor avea atenția atrasă de o persoană nouă. Nu este exclus ca o relație să izvorască până la finalul lunii pentru ei.

Luna Nouă ne dă și speranța că multe dorințe se pot transforma în realitate, de aceea este important să avem gânduri pozitive în această perioadă.

La jumătatea lunii, începe ultimul cvadrant al zodiacului. Saturn, planeta diriguitoare a Vărsătorului intră cu Soarele în cvadrant, iar acest lucru poate aduce temeri pentru cei sensibili sau anxioși.

Este o perioadă mai delicată, în care frica de schimbare poate aduce greutăți în realizarea unor proiecte. Sunt temeri în plan profesional, iar deciziile importante ar trebui amânate pe altădată, mai degrabă la jumătatea lui Martie.

Mercur va face în cele din urmă trident cu Jupiter, iar lucrurile reintră pe făgaș normal și ne vom simți confortabil în această perioadă, încărcați cu energie și așteptând primăvara.

Sunt semnale din partea astrelor pentru cei care au început anul cu datorii karmice rămase de anul trecut să își pună ordine în viață și să se împace cu trecutul.

Sfârșitul calendaristic al iernii poate aduce starea necesară pentru a privi spre viitor și a lăsa răul în urmă.

Cei care bănuiesc că persoane din anturaj le ascund lucuri și nu ar avea tocmai bune pentru ei vor afla în sfârșit confirmarea.

Se recomandă atenție la investiții și la sănătate până spre finalul lunii februarie.

Horoscop 2018 pentru:

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top