Connect with us
Horoscop săptămânal 6-12 noiembrie 2017 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop luna septembrie 2017 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop luna septembrie 2017 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele trebuie să profite de această lună, când Jupiter, aducătorul Marelui Noroc, mai stă în zodia lor!

Horoscopul lunii septembrie pentru Balanțe este marcat de intrarea Soarelui în zodia lor, în data de 22 septembrie, alături de Jupiter, planeta Marelui Noroc.

CLICK AICI CA SĂ VEZI CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CELELALTE ZODII PÂNĂ LA FINALUL LUNII!

Septembrie este ultima lună completă cu Jupiter în Balanță, iar pentru nativii acestei zodii constituie o perioadă în care marile oportunități pot să apară, dar ele trebuie fructificate rapid. Jupiter va reveni în Balanță abia peste 12 ani.

În primele 3 săptămâni ale lunii, cu Jupiter în zodia lor și cu Soarele în zodia Fecioară, Balanțele își pot rezolva probleme din trecut, își pot găsi protectori sau pot pregăti proiecte personale pe care le vor lansa după ce Soarele va intra în zodia lor.

Planetele Marte și Mercur se vor afla, de asemenea, în zodia Fecioarei și vor lucra împreună pentru refacerea unor legături, cu impact în cariera Balanțelor.

O perioadă foarte bună pentru afirmare profesională sau pentru găsirea marii iubiri va începe în 20 septembrie, când va fi Lună Nouă în zodia Fecioară și când Venus va intra în semnul Balanței.

Venus este planeta care le patronează pe Balanțe, iar prezența ei în zodia Armoniei și Echilibrului reprezintă un ajutor în plus oferit nativilor, de către astre.

Venus poate aduce Iubirea în viața Balanțelor, dar acestea vor oscila între dorința de a-și păstra independența personală și dorința de a avea o relație.

În plan financiar, norocul le va surâde cu adevărat din octombrie, când Jupiter se va muta în zodia Scorpion și în casa Banilor din astrograma lor.

Deocamdată, Balanțele trebuie să își păstreze realismul și să nu aibă pretenții exagerate privind job-ul și salariul.

În ceea ce privește sănătatea, pentru a fi în formă, Balanțele au nevoie de multă mișcare în aer liber.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top