Connect with us
Horoscop săptămânal 6-12 noiembrie 2017 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop luna septembrie 2017 Leu – Oana Hanganu

Horoscop luna septembrie 2017 Leu – Oana Hanganu. Leii atrag în viața lor iubirea. Cei care au o relație renunță la orgolii. În profesie și afaceri, fac alegeri inspirate.

Horoscopul lui septembrie pentru zodia Leu anunță 3 săptămâni cu noroc în plan sentimental și o lună întreagă cu noroc la bani!

În primele 3 săptămâni, Venus, planeta Iubirii, se află în zodia Leu și atrage Iubirea în viața nativilor.

Nu va fi vorba de o simplă poveste de dragoste, ci de o iubire karmică, pentru că în Leu se află și Nodul Nord, unul dintre pilonii Axei Destinului.

Leii care și-au întâlnit, deja, sufletul pereche își vor schimba atitudinea față de partener, implicându-se mai mult în relație și renunțând la orgoliu sau egoism.

Asta le cere, de altfel, și planeta Saturn, care se află în sectorul Iubirii și Copiilor din astrograma lor.

În cazul multor nativi, schimbarea de atitudine față de partener și relație poate fi determinată de apariția unui copil.

Și tot în primele 3 săptămâni ale lunii, Leii au noroc financiar datorită prezenței Soarelui în zodia Fecioară și în casa Banilor din astrograma lor.

Soarelui i se vor adăuga planetele Marte (în 5 septembrie) și Mercur (în 10 septembrie), iar pentru Lei, asta va însemna inspirație în afaceri, energie, curaj și acțiune încununată de succes.

În 22 septembrie, Soarele se va muta în zodia Balanței, sporind interesul Leilir pentru călătorie, asimilarea de noi cunoștințe și comunicare eficientă.

În ultimele 10 zile ale lunii, Venus va ajunge în Fecioară și le va aduce Leilor oportunități noi de a face rost de bani, dar și tentații numeroase pentru a-i cheltui.

În ceea ce privește sănătatea, Pluton în Capricorn poate indica schimbări necesare în stilul de viață iar, în cazul unor afecțiuni mai vechi, schimbarea tratamentului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top