Connect with us
Horoscop săptămânal 6-12 noiembrie 2017 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop luna septembrie 2017 Pești – Oana Hanganu

Horoscop luna septembrie 2017 Pești – Oana Hanganu. Peștii despică firul în 4 și sunt greu de mulțumit, tensionând toate relațiile. Dar financiar, le merge din plin.

Horoscopul lunii septembrie pentru Pești începe cu prezența Soarelui în zodia Fecioară și în casa Parteneriatelor din astrograma lor.

Aici vor ajunge și planetele Marte (în 5 septembrie) și Mercur (în 10 septembrie).

La nivel declarativ, Peștii vor aborda deschis, orice subiect, în discuțiile cu partenerii de sfaceri sau în cuplu.

În realitate, mulți dintre ei fi critici și pisălogi, vor despica firul în patru și nu vor fi mulțumiți de nimeni și de nimic.

Luna Plină din 6 septembrie va avea loc în zodia Pești și îi va face, pe nativi, mai sensibili, mai pretențioși, mai dificili decât de obicei, iar efectele ei se vor simți chiar și după o săptămână .

Armonia în cuplu va fi mai ușor de restabilit sau de păstrat după data de 20 septembrie, când Venus, planeta Iubirii, va ajunge în zodia Fecioară.

În primele 3 săptămâni, Venus se va afla în zodia Leu și îi va ajuta pe nativii Pești care își caută un job sau care vor să promoveze la actualul loc de muncă.

Aflată în Leu și în casa Profesiei din astrograma Peștilor, planeta Venus va îmbunătăți relațiile acestora cu colegii și cu șefii, iar în cazul unora dintre ei, va putea transforma o colaborare profesională într-o poveste de dragoste.

Noroc în plan amoros le aduce Peștilor și prezența lui Jupiter în zodia Balanței, unde, în 22 septembrie, va ajunge și Soarele. Este vorba de succes  pentru cei interesați de cuceriri și aventuri sau de revigorarea relațiilor  „cu vechime”.

Dar Jupiter în Balanță înseamnă, pentru Pești, mult noroc prin intermediul sau de pe urma altora.

Septembrie este o lună în care Peștii pot primi cadouri sau moșteniri, iar dacă își caută un job, pot obține unul în care adevăratul câștig se obține din comisioane sau alte avantaje financiare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top