Connect with us
Horoscop săptămânal 6-12 noiembrie 2017 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop luna septembrie 2017 Taur – Oana Hanganu

Horoscop luna septembrie 2017 Taur – Oana Hanganu. Taurii se mută în casă nouă sau primesc vești bune despre sănătatea părinților. În cuplu: pasiune și gelozie.

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Taur anunță noroc în plan sentimental și excelente relații cu proprii copii.

În primele 3 săptămâni din septembrie, Soarele se va afla în sectorul Iubirii din astrograma nativilor Taur, alături de Marte (din 5 septembrie) și de Mercur (din 10 septembrie).

Această combinație astrală permite discutarea unor probleme din cuplu și găsirea unor soluții, dar aduce și pasiune și gelozie.

Nu sunt excluse „ieșirile” și „scenele”, urmate de declarații și împăcări pline de pasiune.

Venus, planeta care îi patronează pe Tauri, va calma atmosfera și se va implica în păstrarea armoniei în familie.

Până în 20 septembrie, Venus se va afla în casa Familiei, după care se va muta în casa Iubirii din  astrograma zodiei Taur.

Venus în casa Familiei le poate aduce Taurilor șansa de a se muta în casă nouă sau vești bune legate de sănătatea părinților.

Din 20 august, începe o perioadă foarte bună pentru Taurii care își doresc să devină părinți sau pentru cei care au de rezolvat probleme de comunicare cu proprii copii.

În general, aceste probleme de comunicare pot fi evitate dacă Taurii își cicălesc, mai puțin, copiii și își fac timp să asculte și opinia lor.

Luna septembrie este favorabilă Taurilor care își caută un loc de muncă și celor care se confruntă cu probleme de sănătate.

Pentru mulți Tauri, luna septembrie poate veni și cu noi diverse cursuri programe de pregătire în domeniul în care activează sau în vederea orientării către o altă carieră.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top