Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar august 2017 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop lunar august 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii au parte de o lună agitată. Nu e o perioadă prea bună pentru noi proiecte profesionale sau noi iubiri!

Horoscopul lunii august pentru zodia Berbec începe cu prezența planetei Venus în casa Familiei și cu prezența Soarelui în casa Iubirii din astrogramă.

Familia și Iubirea vor fi, astfel, prioritățile Berbecilor în primele 3 săptămâni din august.

Din 23 august, după ce Soarele va intra în zodia Fecioară și în casa Profesiei și Sănătății din astrograma lor, Berbecii se vor concentra pe profesie și sănătate.

Viața Berbecilor va fi destul de agitată pentru că în ziua de 3 august va începe tranzitul retrograd al lui Uranus chiar în zodia lor.

Nativii vor trece prin situații care îi vor obliga să ia decizii pe care le-au evitat până acum, atât în viața personală, cât și în cea profesională.

În jurul datei de 7 august, când va fi Lună Plină în zodia Vărsător, Berbecii vor putea afla lucruri interesante despre prietenii lor, iar relația cu aceștia se va schimba. În bine sau nu…

Intrarea planetei Mercur în tranzit retrograd în ziua de 13 august le va facilita Berbecilor reluarea comunicării cu foști angajatori sau rediscutarea clauzelor unui contract de colaborare.

În jurul datei de 21 august, când va fi Lună Nouă în zodia Leu, o nouă iubire poate să apară în viața Berbecilor. Dar, cum Uranus este retrograd în zodia lor, e bine să nu își facă iluzii. Acum, orice este posibil.

În 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară, așa că în ultima parte a lunii, Berbecii se vor concentra pe job și sănătate.

Perioada este foarte bună pentru reanalizarea și refacerea unor proiecte, dar nu și pentru noi colaborări și afaceri (‘din cauza” lui Mercur retrograd, aflat în semnul Fecioarei).

Acum sunt favorizate în special proiectele profesionale care pun în valoare creativitatea Berbecilor, cele care sunt legate de domeniul educației sau sunt destinate copiilor, în special după data de 26 august.

Atunci, planeta Venus va ajunge în zodia Leu și în casa Creativității și Copiilor din astrograma Berbecilor.

Dar, cum este și Planeta Iubirii, Venus în Leu le poate aduce Berbecilor noi oportunități sentimentale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top