Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar august 2017 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop lunar august 2017 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii care au nevoie de bani pentru proiecte personale trebuie să aștepte. Norocul le surâde din 21 august.

Horoscopul lunii august pentru Capricorni începe cu prezența planetei Iubirii, Venus, în zodia Rac și casa Parteneriatelor din astrograma lor.

CITESTE AICI CE SE INTAMPLA SI CU CELELALTE ZODII!

Tranzitul lui Venus în Rac se va încheia în 26 august. Până atunci, le va aduce Capricornilor afecțiune în relația de cuplu și armonie în relațiile de afaceri sau de muncă.

Venus va influența și relațiile de familie, marcate, din 3 august, de tranzitul retrograd al planetei Uranus în zodia Berbec.

Uranus retrograd va aduce schimbări neașteptate în relația Capricornilor cu rudele, probleme legate de moșteniri, care se vor stinge la fel de brusc cum au început sau schimbări neașteptate în structura familiei (de exemplu, căsătoria neașteptată a unei rude).

Chiar și Capricornii își pot schimba convingerile legate de familie. De exemplu, unii Capricorni se vor hotărî, în mod neașteptat, să se căsătorească sau să facă un copil.

Tranzitul retrograd al lui Uranus va dura până în 2 ianuarie 2018.

Deocamdată, un alt eveniment important va fi Luna Plină din data de 7 august, care va avea loc în zodia Vărsător.

Aveasta va scoate la lumină secrete din viața unor prieteni dau le va aduce Capricornilor informații utile proiectelor personale în lucru.

Luna Plină din 7 august nu va fi un moment potrivit pentru socializare, Capricornii preferând liniștea și confortul de acasă.

În 21 august va fi Lună Nouă în zodia Leu iar aceasta le va purta noroc nativilor Capricorn care au nevoie de finanțări.

În plan sentimental, Luna Nouă din 21 august poate aduce mai multă pasiune și dăruire în cuplu.

În 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și va amplifica interesul Capricornilor pentru spiritualitate, filosofie sau civilizații și culturi străine.

Totodată, tranzitul Soarelui în zodia Fecioarei poate reprezenta o perioadă favorabilă călătoriilor în străinătate.

Iar intrarea planetei Venus în zodia Leu, în data de 26 august, le va purta noroc. Venus este „Micul Benefic” în astrologie și îi va ajuta pe Capricorni să facă rost de banii necesari pentru călătorie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top