Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar august 2017 Leu – Oana Hanganu

Horoscop lunar august 2017 Leu – Oana Hanganu. Leii au parte de evenimente excepționale. Zodia lor găzduiește Luna Nouă, pentru a doua oară în acest an!

Horoscopul lunii august pentru zodia Leu este marcat de Luna Nouă din zodia lor, în data de 21 august.

Este a doua Lună Nouă care are loc în zodia Leu, în acest an! Un eveniment excepțional, cu atât mai mult cu cât în zodia Leu se află Nodul Nord.

Luna Nouă din 21 august va aduce schimbări extraordinare în viața Leilor. Sunt schimbări karmice, așa cum cere Nodul Nord, unul dintre cei doi piloni ai Axei Destinului.

Iar Leii vor fi ajutați de astre să facă aceste schimbări. Marte, aflat în zodia lor, le va da forța și curajul de care vor avea nevoie.

În plus, Uranus, retrograd din data de 3 august, în zodia Berbec, îi va mobiliza pe Lei să învețe lucrurile de care au nevoie.

Mulți nativi se vor înscrie la cursuri de perfecționare, vor lua parte la seminarii și conferințe, vor învăța o limbă străină sau vor decide că e mai bine să călătorească, să muncească sau să trăiască în altă țară.

Luna Plină din data de 7 august, în zodia Vărsător, le poate aduce noi colaborări, un nou partener de viață sau împliniri în actuala relație.

Iar intrarea Soarelui în zodia Fecioarei și în casa Banilor din astrograma Leilor, în ziua de 23 august,  va veni cu oportunitătți financiare pentru nativi.

Dar, există un aspect care impune precauție: între 13-31 august, Mercur va fi retrograd în zodia Fecioarei și în casa Banilor din astrograma zodiei Leu.

Leii trebuie să aibă așteptări realiste, să ia în calcul eventuale schimbări ulterioare și să se înarmeze cu răbdare.

Prezența planetei Marte în zodia lor nu va facilita negocierile, dar va apăra, cu siguranță, interesele nativilor Leu.

Iar intrarea planetei Venus în zodia lor, în data de 26 august, va favoriza stabilirea de noi contacte.

Mai mult, intrarea lui Mercur retrograd tot în zodia Leu, în data de 31 august, va sprijini refacerea legăturilor cu foști colegi sau reluarea/refacerea unor proiecte.

În plan sentimental, Saturn retrograd în Săgetător  si în casa Iubirii, până în 25 august, îi va obliga pe Lei să recunoască eventualele probleme din cuplu, să le discute cu partenerul/partenera de viață și să ia, cu responsabilitate și maturitate, deciziile care se impun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top