Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar august 2017 Rac – Oana Hanganu

Horoscop lunar august 2017 Rac – Oana Hanganu. Racii își pot schimba cariera. Pot alege job-uri sau domenii de activitate la care nu s-ar fi gândit în trecut.

Horoscopul lunii august pentru Raci începe cu prezența planetei Iubirii, Venus, chiar în zodia lor.

Venus va sta în zodia Rac până în 26 august și va atrage în viața nativilor iubirea și norocul financiar.

Dar norocul financiar va fi influențat și de deciziile legate de carieră, pe care Racii le vor lua după data de 3 august.

În 3 august, planeta Uranus își va începe tranzitul retrograd în zodia Berbec și în casa Carierei din astrograma Racilor.

Uranus retrograd îi va obliga pe Raci să se adapteze unor situații neprevăzute și să ia decizii majore. Acestea pot îndrepta Racii către adevărata lor menire, în plan profesional.

Iar urmările pozitive pot să apară chiar în jurul datei de 7 august, când va fi Lună Plină în Vărsător.

Atunci, Racii pot fi premiați pentru activitatea lor sau pot primi o ofertă de colaborare surpriză.

În 13 august, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Fecioară, unde va rămâne până la sfârșitul lunii.

Mercur retrograd va afecta casa Comunicării și Călătoriilor din astrograma Racilor, așa că încheierea de contracte sau demararea unor afaceri ar trebui amânată până în septembrie.

În cazul în care amânarea nu este posibilă, Venus îi va proteja pe Raci, dar aceștia trebuie să citească orice document, cu mare atenție, înainte de a-l semna și să nu se mire dacă, peste un timp, clauze contractelor vor trebui rediscutate.

O astfel de situație ar putea să apară în jurul datei de 21 august. Atunci va fi Lună Nouă în zodia Leu, care le va aduce Racilor noi oportunități financiare.

În 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și în casa Călătoriilor din astrograma Racilor.

Dacă aceștia pleacă la drum, e bine să verifice, înainte, traseul și condițiile legate de transport și cazare și să aibă grijă de bani, acte și bagaje (Mercur retrograd poate provoca tot felul de încurcături!)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top