Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar august 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop lunar august 2017 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii au mai mulți bani și vor o casă mai mare. După 13 august, e bine să nu facă investiții sau să se mute.

Horoscopul lunii august pentru zodia Scorpion este concentrat pe echilibrul pe care Scorpionii vor încerca să îl păstreze între familie și carieră.

În 3 august, planeta Uranus își va începe tranzitul retrograd în zodia Berbec și în casa Profesiei din astrograma Scorpionilor.

Uranus retrograd poate să le (re)aducă  un job sau poate să le îndrepte pașii spre profesii sau domenii la care nu s-au gândit până acum.

Uranus retrograd le poate aduce și schimbări la actualul loc de muncă, legate de program, șefi sau colectiv.

Toate aceste schimbări din viața profesională vor influența și viața de familie a Scorpionilor.

De exemplu, schimbarea programului de lucru va schimba nu doar rutina zilnică a Scorpionilor, ci și pe cea a întregii familii.

Sau obținerea unui job mai bine plătit va intensifica dorința Scorpionilor de a se muta într-o casă mai mare.

Iar Luna Plină din data de 7 august poate să le aducă Scorpionilor vești bune legate de o casă ori de o investiție într-un teren.

Luna Plină din zodia Vărsător poate fi, de asemenea, un moment favorabil discuțiilor în familie, pentru lămurirea unor probleme mai vechi și rezolvarea acestora.

După câteva zile, în 13 august, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Fecioară, provocând  probleme de comunicare între Scorpioni și prietenii acestora.

În 21 august,  Luna Nouă în zodia Leu le poate aduce Scorpionilor vești și schimbări legate de carieră.

Marte, planeta care îi guvernează, se va afla tot în zodia Leu și îi va ajuta pe Scorpioni să facă față, cu brio, oportunităților profesionale sau să le provoace.

În 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și în casa Prietenilor din astrograma Scorpionilor, amplificând dorința acestora de socializare și dorința de a-și face noi prieteni.

S-ar putea, însă, ca, până la sfârșitul lunii, Mercur retrograd să pună bețe în roate noilor prietenii ale Scorpionilor și să provoace amânări și întârzieri în cazul evenimentelor la care aceștia vor fi invitați.

Dar în septembrie, după ce Mercur va reveni la mersul direct, situația se va schimba:  Soarele va sta în casa Prietenilor din astrograma Scorpionilor mai bine de 3 săptămâni!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top