Connect with us
Horoscop lunar ianuarie 2018 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar ianuarie 2018 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop lunar ianuarie 2018 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii au parte de câștiguri, dar trebuie să își onoreze obligațiile financiare. Altfel, norocul îi va părăsi.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 pentru zodia Săgetător anunță câștiguri importante chiar de la începutul anului, dar și obligații financiare sau restanțe care ar trebui onorate înainte de data de 26 ianuarie. În plan plan sentimental, sunt anunțate surprize și schimbări neașteptate.

Schimbările și surprizele pot apărea în viața sentimentală a Săgetătorilor după  data de 2 ianuarie, când planeta Uranus va reveni la mersul direct în zodia Berbec și în casa Iubirii din astrograma acestora.

Uranus este planeta Schimbărilor greu de anticipat, iar unii nativi își vor surprinde apropiații cu „dinamica” vieții lor sentimentale.

Se vor îndrăgosti la prima vedere, se vor grăbi să facă declarații (mai ales că planeta Comunicării va fi în zodia lor până în 11 ianuarie), apoi se vor vindeca de iubire și își vor îndrepta atenția spre altcineva. Sau se vor îndrăgosti cu adevărat de persoane pe care, altădată, le-ar fi ignorat cu desăvârșire.

În aceeași zi de 2 ianuarie va fi Lună Plină în zodia Rac, eveniment care va aduce mai multă pasiune și senzualitate în cuplu, dar și mai multe avantaje pe care nativii le vor obține pe seama sau prin intermediul altora.

Cadouri de la cei dragi, prime sau bonusuri la serviciu, credite avantajoase ori donații și sponsorizări, toate acestea pot însenina primele zile din an pentru nativii Săgetători.

În 11 ianuarie va avea loc un alt eveniment favorabil: Mercur, planeta Afacerilor, va intra în zodia Capricorn și, până la sfârșitul lunii, va activa casa Banilor din astrograma lor.

Vești importante privind finanțele personale pot primi Săgetătorii și în jurul date de 17 ianuarie, când va fi Lună Nouă în casa Banilor din astrograma lor.

Mai mult, la momentul de Lună Nouă, Săgetătorii vor avea în sectorul Banilor: Soarele și Luna, alături de Saturn (planeta Responsabilității), Pluton (planeta Transformării), Mercur (planeta Comunicării și afacerilor) și Venus (Micul Benefic din astrologie).

Toate acestea înseamnă noroc, dar și  responsabilități pe care nativii nu le pot evita. Din contră, ei trebuie să își onoreze toate obligațiile, așa cum cere  Saturn (planeta Responsabilității) aflat  casa Banilor din astrograma generală a zodiei Săgetător.

În 18 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Vărsător, unde va fi urmată de Soare, în data de 20 ianuarie. Iar Soarelele și Venus vor influența, până în februarie, comunicarea, călătoriile și afacerile nativilor Săgetător.

Aceștia vor avea multe ocazii de a socializa și de a cunoaște multa lume, vor avea succes în negocieri și, în cazul unor afaceri, vor avea doar de câștigat. Și, cât timp își vor onora obligațiile, norocul va fi de partea lor.

Iar Luna Plină și eclipsa din 31 ianuarie vor spori șansele și succesul celor care vor să lucreze în străinătate sau care au relații de colaborare cu persoane din alte țări. În același timp, eclipsa îi va favoriza pe cei care vor să evolueze spiritual sau să se perfecționeze în diferite domenii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top