Connect with us
Horoscop lunar ianuarie 2018 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar ianuarie 2018 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop lunar ianuarie 2018 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii trebuie să își calculeze cu atenției fiecare pas. Șansa le va surâde cu adevărat după 20 ianuarie.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 pentru zodia Vărsător anunță posibile schimbări în viața profesională, dar le recomandă nativilor să își calculeze și să își pregătească fiecare pas cu atenție și răbdare, pentru că perioada cu adevărat favorabilă va începe în jurul datei de 20 ianuarie.

Profesia va fi o prioritate pentru Vărsători chiar de la începutul anului, așa cum anunță Luna Plină din data de 2 ianuarie, care va avea loc în casa Profesiei și a sănătății din astrograma lor. Tot atunci, se vor face simțite și efectele Marelui Benefic Jupiter, aflat în sectorul Carierei, dar și cele ale lui Neptun, aflat în casa Banilor.

Pentru Vărsători, Luna Plină din 2 ianuarie poate veni cu recompense pentru activitatea din anul trecut, dar și cu dorința de autoevaluare. Iar unii nativi vor ajunge la concluzia că job-ul actual nu este ceea ce își doresc ch adevărat sau că a venit momentul să aibă propria afacere.

Aceeași Lună Plină poate intensifica și dorința Vărsătorilor de  trăi mai sănătos ori de a avea un program zilnic mai echilibrat, în care să fie loc nu doar pentru muncă.

Dar indiferent de deciziile luate acum în privința schimbărilor necesare, Vărsătorii vor avea suficientă energie, ambiție și determinare pentru a le pune în practică abia în ultima parte a lunii. Mai precis, după ce Soarele va intra în zodia lor (20 ianuarie).

Până atunci, pot apărea momente de nemulțumire, de frustrare, de regrete sau revoltă, iar intrarea lui Mercur în Capricorn ( în data de 11 ianuarie) îi va ajuta pe nativi să vorbească despre toate acestea cu partenerul sau cu un prieten foarte bun.

În 17 ianuarie, Luna Nouă care va avea loc în Capricorn va aduce vești de la cineva din trecutul Vărsătorilor sau va depune pe tapet o problemă personală, pe care ei o considerau uitată.

Important este că, la momentul de  Lună Nouă, Vărsătorii vor avea în casa Trecutului și a secretelor din autogramă: Soarele și Luna, alături de Saturn (planeta Responsabilității), Pluton (planeta Transformării), Mercur (planeta Comunicării și afacerilor) și Venus (Micul Benefic din astrologie).

Luna Nouă va fi o oportunitate de a se elibera de trecut, de regrete, frustrări, reproșuri nerostite sau visuri neîmplinite. De altfel, eliberarea de trecut va fi lecția karmică a Vărsătorilor în acest an și în anul viitor.

Dacă nu se vor elibera de trecut, nh vor reuși să își schimbe viața în mod pozitiv.

Iar intrarea planetei Venus în zodia lor, în data de 18 ianuarie îi va ajuta foarte mult penativu. Aceștia vor avea mai multă încredere în ei înșiși, vor fi mai atrăgători și mai optimiști, vor câștiga mai ușor încrederea, simpatia și sprijinul celor din jur și vor putea să  atragă în viața lor iubirea.

În 20 ianuarie, Soarele va ajunge, de asemenea, în Vărsător și va începe”vremea lor”, cu șanse, noroc și oportunități.

Iar Luna Plină și eclipsa din 31 ianuarie vor le vor aduce împlinire în iubire și în plan partenerial pentru că vor dinamiza casa Iubirii din astrograma generală a zodiei Vărsător.

În plan profesional, Luna Plină din 31 ianuarie poate aduce vești bune legate de profitul unei afaceri, succes în colaborări sau o promovare la actualul loc de muncă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top