Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – CAPRICORN

În martie, Capricornii comunică excelent, reuşind să păstreze echilibrul între seriozitatea care îi caracterizează şi sensibilitatea „provocată” de prezenţa Soarelui şi a planetei Neptun în semnul Peştilor.

În această lună, mulţi vor descoperi că sub masca uni om rece, calculat şi, adesea, inabordabil, se ascunde o persoană foarte atentă la nevoile celorlalţi, dornică să ajute şi capabilă să vindece răni sufleteşti. Dar sensibilitatea vă poate juca şi feste, iar unii falşi pieteni vor încerca să profite de pe urma dumneavoastră.

Horoscop lunar Martie CAPRICORN – Familia este prioritatea nativilor din Capricorn

În mijlocul familiei vă veţi simţi cu adevărat în siguranţă şi prezenţa planetei Venus în zodia Berbec activează tocmai sectorul Casei şi Familiei din astrograma dumneavoastră.

Tot aici se află şi Uranus şi este posibil ca acum să se producă schimbări neaşteptate în familia dvs. De exemplu, să aflaţi că veţi avea un copil sau dacă sunteţi, deja părinţi, unul dintre copii (adult, acum) să decidă că e mai bine să locuiască împreună cu dvs.

Sau, după ce Soarele intră în zodia Berbec (20 martie), chiar dumneavoastră vă întoarceţi în „casa părintească” şi refaceţi legăturile cu rudele apropiate.

Familia este prioritatea dvs în această lună, dar asta nu înseamnă că neglijaţi cariera. Succesul poate veni în special în a doua jumătate a lunii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top