Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – LEU

Martie este o lună foarte solicitantă pentru Lei. Pe de o parte, Uranus şi Marte din zodia Berbec îndreaptă atenţia Leilor spre „dezvoltarea personală”, iar prezenţa lui Saturn în „casa Iubirii şi Copiilor” din astrogramă le cere să nu îi neglijeze pe cei dragi.

Uranus în zodia Berbec înseamnă, pentru Lei şi călătorii neaşteptate în străinătate, iar prezenţa planetei Venus în acelaşi semn sporeşte şansele ca Iubirea să vină de peste mări şi ţări.

Horoscop lunar Martie LEU – Nativii din Leu vor fi chibzuiți cu banii

Dacă aveţi, deja, o relaţie, Uranus şi Venus vă îndeamnă să plecaţi, cu persoana iubită, într-o călătorie în altă ţară. Iată un cadou minunat, numai bun de oferit ăn această lună a Mărţişorului!

Probleme cu banii nu ar trebui să aveţi, mai ales că Luna Plină din 12 martie se formează chiar în sectorul Banilor din astrograma dvs. Nu veţi fi zgârcit ci veţi da banii doar pe lucruri care merită.

Soarele intră în zodia Berbec în data de 20 martie şi asta înseamnă că pentru dvs începe o perioadă extraordinară care va dura cel puţin un an şi în care veţi călători mult, veţi lua parte la evenimente importante alături de persoane din alte ţări, veţi fi studia cultura şi istoria altor popoare sau veţi lucra în străinătate.

1 Comment

1 Comment

  1. flory

    2017-03-15T12:25:21+02:00 at 12:25

    cel mai bun horoscop, multumesc Oana Hanganu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top