Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – RAC

Luna martie vă aduce evenimente-surpriză în plan profesional, multe dintre ele fiind provocate chiar de dvs. Prezenţa lui Marte în sectorul Carierei din astrograma dvs vă motivează, iar prezenţa planetei Venus în acelaşi sector vă face să fiţi foarte atent la imagine şi să ţineţi cont de părerea celor din jur.

Când Venus se află în „Casa Carierei”, nu este exclus ca Iubirea să apară chiar la serviciu. Aşa că, vă puteţi îndrăgosti de un coleg sau de un partener de afaceri sau puteţi întâlni „sufletul pereche” la un eveniment organizat de firma la care lucraţi.

Dacă întâlnirea are loc după data de 4 martie, e bine să nu vă faceţi iluzii înainte de vreme. Abia după 15 aprilie, când Venus va reveni la mersul direct, veţi şti dacă El sau Ea reprezintă, cu adevărat, iubirea visată.

Horoscop lunar Martie RAC – Veți rezolva o problemă legată de casă

Până atunci, va trebui să rezolvaţi o problemă legată de casă şi în jurul datei de 12 martie cu Luna Plină în Fecioară şi Jupiter în Balanţă, aveţi şanse de câştig într-un proces legat de un imobil sau reuşiţi modificaţi clauzele unui contract vizând o casă.

Ultima parte a lunii este marcată de mutarea Soarelui în zodia Berbec, adică în sectorul Carierei dvs. Astfel din 20 martie, aveţi toate şansele să fiţi cu adevărat apreciat şi să obţineţi funcţia dorită sau job-ul visat.

În zodia Berbec se află şi Uranus. Luna Nouă din 28 martie şi Uranus, planeta marilor schimbări, vă aduc un nou început în carieră şi chiar o reorientare profesională.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top