Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – SĂGETĂTOR

Până la sfârşitul anului, planeta Saturn se află în zodia dvs şi vă ajută să căpătaţi mai multă autoritate, mai multă prestanţă şi să fiţi deosebit de apreciat în domeniul dvs de activitate.

În luna martie, repectul şi autoritatea de care vă bucuraţi vă ajută să obţineţi job-ul dorit sau promovarea mult aşteptată. De asemenea, mulă lume vă va cere sfatul şi puteţi deveni mentorul cuiva.

Venus este acum în „Casa Iubirii” şi mulţi Săgetători pot avea rolul de „mentori” pentru partenerii de viaţă aşa că nu trebuie să vă miraţi dacă veţi avea tendinţa de a da prea multe sfaturi sau de a face prea multe observaţii, cu aerul unui profesor care le ştie pe toate.

Horoscop lunar Martie SĂGETĂTOR – Nemulțumiri în relația de cuplu

Dacă relaţia de cuplu este la început, o astfel de atitudine are farmecul ei, dar pentru cuplurile „cu vechime”, provoacă nemulţumiri care se vor face auzite mai ales după data de 4 martie. Atunci Venus îşi începe tranzitul retrograd şi partenerii de viaţă ai Săgetătorilor nu le vor mai accepta, acestora, orice.

Iar Săgetătorii pot ajunge să se întrebe dacă sunt implicaţi „în relaţia corectă” sau dacă povestea de iubire are viitor.

Sfărşitul lui martie, când se produce Luna Nouă în zodia Berbec aduce pentru Săgetători o nouă atitudine faţă de partener sau o puternică dorinţă de a reveni la o relaţie din trecut. Dar până în aprilie, nimic nu este „bătut în cuie”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top