Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – TAUR

Începeţi luna martie cu puternica susţinere a astrelor dar şi a prietenilor: conjuncţia dintre Soare şi Neptun din data de 2 martie vă activează „Casa prietenilor” din astrogramă iar Luna este chiar în zodia dvs. Un prieten vă recomandă cuiva important, câştigaţi o competiţie ori sunteţi apreciat „la scenă deschisă” la actualul loc de muncă de către şefii care vă recunosc meritele.

Şi dacă, deocamdată, vă alegeţi doar cu laude şi diplome, din data de 10 martie veţi cere şi „concretizarea” acelor aprecieri. Planeta Marte intră în semnul dvs şi veţi deveni mai combativ şi vă veţi cere drepturile.

Probabil că mulţi vor fi luaţi prin surprindere. Obişnuiţi cu nativi Taur care muncesc fără să se plângă, unii şefi sau parteneri de afaceri vor fi uimiţi să vadă că refuzaţi să preluaţi sarcini care depăşesc „fişa postului” şi, dacă tot trebuie să munciţi şi pentru alţii, vreţi să fiţi plătit suplimentar.

Horoscop lunar Martie TAUR – Nativii din Taur vor fi apreciați la locul de muncă

Şansele de a obţine exact ceea ce vreţi cresc spre sfârşitul lunii, când Mercur, „planeta Comunicării şi Afacerilor” va intra în zodia dvs.

Până atunci, trebuie să vă promovaţi dar nu cu ostentaţie. Luna Plină în zodia Fecioarei din data de 12 martie are loc în „Casa Iubirii şi Creativităţii” din astrograma dumneavoastră.

În plan profesional, asta înseamnă că numărul celor care vă apreciază va creşte şi unii colegi vor fi, mai mult sau mai puţin discret, de partea dumneavoastra.

În plan personal, Luna Plină vă poate aduce noroc în iubire, chiar dacă planeta Venus, care este chiar „planeta Iubirii” şi vă patronează semnul zodiacal, şi-a început „tranzitul retrograd” în data de 4 martie

Data de 20 martie, când Soarele intră în Berbec (şi în Casa a XII-a din astrograma dvs) vă poate aduce şansa de a fi remarcat de cineva care vă va ajuta, ulterior, să obţineţi succesul meritat.

O altă zi extrem de importantă şi plină de noroc este cea în care se produce fenomenul de Lună Nouă, tot în zodia Berbec (28 martie).

Astrele sunt de partea dvs în această, iar tranzitul retrograd al planetei Venus prin zodia Berbec vă provoacă să faceţi schimbările necesare în propria viaţă şi în propria atitudine pentru a obţine ceea ce vă doriţi.

Şi, cum Mercur, „planeta Comunicării şi a Afacerilor”, intră în zodia dvs în data de 31 martie, norocul vă surâde, în mod clar, şi în luna următoare.

1 Comment

1 Comment

  1. Patrauceanumariana

    2017-03-12T12:59:07+02:00 at 12:59

    Buna ziua .Rugamintea mea este daca puteti sa-mi faceti o astrograma a luni Mai taur (06-05-1968).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top