Connect with us

Știri

Horoscop lunar Minerva decembrie 2017 – INTEGRAL

Luna decembrie va fi plină de surprize pentru multe semne zodiacale. Citește mai jos horoscopul Minervei pentru fiecare zodie.

BERBEC – În decembrie, nativii vor fi concentrați mai mult pe cariera lor decât pe viața sentimentală. Este începutul unei perioade de succes, care va dura până la jumătatea lui ianuarie! Iar oamenii vor fi mai atrași de ei, dar ar putea să se apropie de Berbeci mai degrabă pentru bani sau succes.

TAUR – În ansamblu, cariera lor se îndreaptă spre noi începuturi. Sunt destul de concentrați pe realizarea obiectivelor pe care le au și acest lucru va continua pentru ei până anul viitor. Se pare că Universul vrea ca ei să se bucure de libertate, de succes și de parteneriate sociale.

GEMENI – Pentru aceşti nativi, este un moment oportun pentru evoluție socială și dragoste! Multe planete s-au mutat în jumătatea superioară a temei natale, trecând în Casa a 7-a. Încă de la 1 decembrie, Venus intră Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel, casă în care lui Venus îi place să fie! E o casă care reprezintă armonia, frumusețea și toate relațiile în viață. Ca orice Gemeni, şi aceşti nativi sunt deschişi şi atrași natural către ceilalți.

RAC – La 1 decembrie, Venus intră în a 6-a casă a rutinei zilnice și a responsabilităților profesionale. Este o poziție bună, iar nativii Rac vor putea găsi frumusețea și creativitatea sarcinilor simple, aproape banale aș spune.

CITEȘTE CONTINUAREA PE TEOTRANDAFIR.COM

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top