Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Balanță

Știri

Horoscop lunar Minerva martie 2019 – Balanţă – luna iubirii, dragostea se renaște

Balanţă – Nativii Balanţă ar trebui să se aştepte numai la lucruri bune, inclusiv acele accese de bunătate cu care ne-a obişnuit.

În general, această perioadă va fi plină de diverse schimbări și transformări atât ale naturii lor interioare, cât și a celei exterioare.

Să nu neglijeze ocazia de a-şi dovedi punctul de vedere, dar să nu se simtă nici prea împovărați, nici prea încrezători.

Sentimentele lor le vor spune ce să facă, deși uneori le-ar fi mult mai bine să se bazeze în întregime pe logica lor și pe nevoile stricte, imediate.

În acest sens, martie se va dovedi o perioadă echilibrată, dar nu vor putea defini în mod clar niciun aspect dominant al vieții lor. Este foarte important să înțeleagă cine ce vrea de la ei.

Sentimentele lor se vor intensifica și nu este nici o rușine să facă apel la ele. Să le folosească împreună cu intuiția lor care îi înşeală rareori și să le transforme în sursa cea mai sigură de informație.

Horoscop Minerva toate zodiile

Este greu de spus care situație le va cauza cele mai mari probleme. Dar merită să rețină că luna aceasta nu va fi totul ideal.

Dar este cert, că rezultatul căruia nu îi acordă atenție sau orice greșeală nu înseană că se va transforma într-o problemă. Vor pierde probabil o oportunitate care poate fi importantă, dar nu fundamentală.

Profesional, martie va fi o lună care va aduce multe dintre cele mai neobișnuite și cele mai strălucite situații care nu vor fi legate însă direct de ei.

Este greu de apreciat cât de probabil s-ar putea ajunge la această situație. Cu toate acestea, astrele sugerează că este ușor. În acest stadiu, este logic să acționeze prudent, dar constant, navigând ușor și cu pricepere între necesitate și dorință.

Martie este perfect pentru dezvoltarea propriilor afaceri, cei care le au. Pot veni cu niște proiecte cu adevărat extraordinare, dar să nu lucreze singuri, ținând cont de faptul că vor exista mai mulți oameni care să îi ajute.

Pot face cu ușurință tot ceea ce trebuie făcut. Dar, uneori recomandările profesionale nu fac rău. Balanţele care lucrează ar trebui să-și evalueze poziția actuală în cel mai critic mod. Să privească la obstacolele cu care s-au confruntat de-a lungul drumului de o manieră imparțială.

Pot să ţină ritmul, în ciuda faptului că perspectivele externe sunt puțin ciudate. Au tot ce este necesar pentru a depăși orice problemă, deși încearcă să nu uite că nu este suficient să aibă forță, ci trebuie să știe şi cum să şi-o exerseze! Este lucrul pe care trebuie să-l realizeze – pentru a găsi acel punct de sprijin pe care să îl folosească pentru a se extinde, pentru a obține o nouă poziție fără prea mult efort sau pentru a-şi mări veniturile într-un mod alternativ.

Din perspectivă sentimentală, cei născuţi sub semnul Balanţei, martie va fi o lună pretenţioasă, dar şi a câtorva evenimente memorabile. În primul rând vor trebui să rezolve singuri unele probleme de viața și nu se pot baza decât pe ei şi nu pe altcineva.

Chiar dacă vă puteți baza pe cineva, nu așteptați rezultate neobișnuite. Şi nu îi așteptați pe alții: există mai mult decât suficient de alte lucruri de făcut decât să se ocupe de problemele altora. Perioada va fi deosebit de importantă doar pentru că vor reuși să rezolve unele conflicte cu adevărat vechi, care mocneau în familia lor. Și este într-adevăr un moment foarte important pe care îl vor putea aprecia fără a fi nevoie de cuvinte.

Emoționalitatea, temperanța și multe alte lucruri vor fi la fel de lăudate. Dar, fiecare dintre lucrurile enumerate le vor fi la îndemână doar pe perioade scurte de timp.

Celelalte zile? Martie 2019 va însemna începutul unei noi perioade. Balanţele singure vor reuși să-și găsească jumătatea. Sau va exista posibilitatea unei prietenii care se va lega neașteptat și persoana va fi lângă ei pentru tot restul vieții. Principalul lucru este să îşi permită să se elibereze de problemele care îi macină.

Vor să spună ceva? Să meargă și să o spună. Vor să facă ceva? Să o facă. Va fi o revelație şi nu o capcană ascunsă, şi încă una foarte pozitivă nu doar în raport cu sine, ci și față de toți cei din jurul lor.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top