Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Rac

Știri

Horoscop lunar Minerva martie 2019 – Rac sunteți protejații lunii

Rac Martie 2019 Minerva – În martie nativii Rac nu vor fi protejați doar de favoritul lor Jupiter, ci și de Saturn, care de obicei tratează Racul destul de distant. În această etapă însă acționează ca un conducător astral al elementului de apă. Totul înseamnă încrederea în sine, dar nu neapărat încredere în toți cei din jur.

Nu trebuie să supraestimeze situațiile, dar nicisă le subestimeze. Dacă se menţin în această linie, totul va funcționa așa cum doresc, multă vreme de acum încolo.

Mai ales dacă depun eforturi serioase în aces sens. Dar nu toți aliații le vor confirma așteptările. Nu este o problemă, ci mai degrabă un detaliu mic căruia trebuie să îi acorde atenție.

Pot alterna cu ușurință perioadele active care implică muncă din plin cu perioade de odihnă și relaxare.

Horoscop lunar Minerva martie 2019 – Rac

Ponderarea se dovedește o reușită în acest sens, deoarece le va permite să se raporteze la unele dintre cele mai complicate situații de viață și, în plus, îi va ajuta să le rezolve destul de ușor.

Horoscop Minerva toate zodiile

În același timp, nu li se va cere eforturi extraordinare, nici foarte multă energie sau să susțină pierderi financiare considerabile.

Altfel spus este o perioadă foarte bună pentru a discerne între viaţa privată față de cea profesională sau financiară. Racul acordă întotdeauna o atenție deosebită emoţiilor senzuale, iar acum această caracteristică se transformă într-un avantaj.

Astrele îi sfătuiesc să fie ei însuşi, să acționezi așa cum o fac de obicei și totul se va întâmpla aşa cum doresc.

Principalul lucru este să nu grăbească pe nimeni. Dacă au nevoie de ceva de la cineva care nu se decide ce să facă, să lase persoana să hotărască singură. Îl pot ghida doar ca direcție, dar să nu le impună care este calea cea dreaptă.

În ceea ce privește afacerile, martie va fi, probabil, o lună de succes pentru nativii Rac. Nu înseamnă însă că vor avea cea mai profitabilă poziție, ci că toate procesele inițiate în această perioadă vor avea consecințe fundamentale în viitor.

Trebuie să fie conştienţi și să încerce să acționeze de o manieră concisă și coerentă, urmând planul pe care şi l-au făcut.

Pentru persoanele care au propriile afaceri, astrele recomandă să se gândească la dezvoltarea afacerilor. Indiferent cât de greu s-ar putea dovedi asta, vor trebui totuși să se adapte la schimbarea circumstanţelor şi a condițiilor în funcție de nevoile lor. Există un întreg arsenal de procese complicate pe care nu le pot rezolva singuri sau independent.

Chiar dacă pot, să îşi pună întrebarea următoare: cine le va ţine spatele în cazul unei situații critice? Comunicarea presupune din nou un rol principal, iar Racul se va simți literalmente ca un pește în apă.

Pentru cei care nu au afaceri, este momentul potrivit să vă gândească la ceva radical, nou. Vor avea suficient sprijin din partea astrelor pentru a termina cu succes lucrurile începute. Să nu se grăbească și îşi facă timp să se gândească cu atenție pentru că nimeni îi grăbește și au timp să se gândească. Probabil are sens să folosească propriile sfaturi.

Să încerce să îşi amintească cum au rezolvat probleme similare în trecut. Experiența este importantă, iar acum, cu o anumită protecție faţă de Saturn, va deveni și mai importantă și mai relevantă.

Să nu se limiteze la niciuna dintre judecățile lor, deoarece este o perioadă progresistă. Etapele colectării resurselor au dispărut de mult, acum este timpul ca alte culturi să fie recoltate.

Viața ta personală va avea o importanță semnificativă în martie pentru ei. Dar pentru a-şi atinge obiectivele este important și chiar necesar să se angajeze cu toate forţele pentru atingerea acestora.

Marte nu va complota cu nimic împotriva voastră (cel puțin pe aceeași scară ca și mai înainte), astfel încât pot apela unele metode de încercarea pentru a rezolva problemele deosebit de critice.

Dar să ia în considerare specificul situației. Încercând să rămână autentici cu ei înșişi, să țină minte că fiecare dintre noi este unic şi foarte special, iar atunci când marea artă de a construi relații ocupă scena, aceasta netezeşte drumul către persoanele cele mai indicate.

Racii căsătoriţi nu vor trebui să soluționeze probleme restante. Dar asta nu înseamnă că se vor bucura de viață. Vor avea loc unele provocări dar dacă au răbdare, aceasta va fi suficientă pentru a face față noilor provocări.

Să nu se grăbească să preseze pe cineva, să îi dea puțin timp, să vorbească despre tot şi toate și să înțeleagă poziția lor, precum și condițiile prealabile ale cauzei. Este foarte important, pentru că acum totul va depinde de decizia lor.

Între timp, pentru Racii singuri am putea vorbi despre o perioadă de relaxare. Viaţa va fi cea pe care o doresc. În cazul în care o relaţie nouă, ei bine, totul depinde de ei! Și în cazul în care doresc să facă o pauză de la toate acele experiențe intense super excitante, este posibil doar pentru a merge mai departe. Dar, să se asigure că inima lor nu se închide.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top